Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα αποτελέσματα της Προημιτελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών

.


Σαν… σιφουνας πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 0-10 κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας!
Τα κορίτσια του ” Δικεφάλου”, έπιασαν, για μια ακόμη φορά, διαστημική απόδοση και με σκορ… πόλο, τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση πρόκριση. Σε ενα παιχνίδι, που δεν σηκωνει… κριτικη, απέναντι σε μια ομάδα, σαφέστατα, χαμηλότερης δυναμικής, σκόρερ χριστηκαν οι Μάρκου στο 32′,  Δημητρίου στο 49′, το 61′, το 65′ και το 78′, Σακελλάρη στο 88′, Κακαμπούκη στο 52′, το 68′ και το 90′ και Αδαμάκη στο 71′.
Οι “ασπρόμαυρες”  έχουν, όπως κάθε χρόνο, στόχο το νταμπλ, κι επόμενο εμπόδιο στα σχέδια τους είναι, πλέον,  ο Ατρόμητος Αθηνων, ο οποίος επικράτησε δυσκολα του Μεσολογγίου στην παράταση με 2-3 (2-2 στην κανονική διάρκεια ).
Να σημειωθεί, τέλος, ότι τοσο ο τόπος οσο κι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Final 4 , το οποίο, αρχικά, επρόκειτο να διεξαχθεί στις 22-24 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε, παραμένουν άγνωστες. Το μονο, που προκύπτει, ειναι οτι η ΕΠΟ προσανατολιζεται στο να το διοργανώσει περί τα μέσα Ιουνίου.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου :

Αμαζόνες Δράμας – Ελπίδες Καρδίτσας 94 2-1 (Κοκοβιάδου, Μήτκου – Κόγγουλη)
Άβαντες Χαλκίδας – ΠΑΟΚ 0-10 (Μάρκου,  Δημητρίου (4), Σακελλάρη (1), Κακαμπούκη (3) Αδαμάκη)
Γλυφάδα ΑΕ – Χανιά ΑΟ 1-0 (Ντζάνη 62′)
Μεσολόγγι 2008 – Ατρόμητος Αθηνών 2-3 (2-2 κανονική διάρκεια)[Καπνίση Μ.-Γεωργαρά Α.  ][Τράγου Μ.-Ξυλακαρδιστού-Γεωργαρά Α. αυτογκόλ]


Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών
Αμαζόνες Δράμας – Γλυφάδα ΑΕ

thessports.gr/