Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αδίκησε τον εαυτό της! η Α.Ε.Μεσολογγίου

ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 0-0



Παράσταση για έναν ρολό ήταν όλο το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον Αχέρων Καναλακίου για την 3η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική, με τους κανονιέρηδες όμως να μην καταφέρουν παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα κατά διαστήματα του αγώνα να πάρουν το επιθυμητό τρίποντο που θα τους έβαζε οδηγούς στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους, που πίεσαν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο αλλά δεν κατάφεραν την υπεροχή να την μετουσιωσουν σε ένα τέρμα που θα άνοιγε και την πολυπρόσωπη αμυντικοί τακτική των φιλοξενούμενων.

Με την σημερινή ισοπαλία μεταξύ των δυο ομάδων, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι καθώς προηγείται με δυο βαθμούς της ΑΕΜ, με τους κανονιέρηδες και εφόσον στις επόμενες δυο αγωνιστικές δεν υπάρχουν απωλειες βαθμών ενός εκ των δυο, να θέλει την τελευταία αγωνιστική μόνο νίκη στο Καναλάκι.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα από δεξιά του Βαβατσικού στην καρδιά της άμυνας, πλασέ του Γκάτση ελάχιστα άουτ.

24΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Καραπιπέρης.

31΄σουτ του Βαβάτσικου άουτ.

32΄προσπάθεια από δεξιά με τον Βαβάτσικο και τον Δερβίση να αλλάζουν όμορφα την μπάλα, σουτ του Δερβίση στην κλειστή γωνιά, μετά πόδια θα διώξει σωτήρια ο Καραπιπέρης.

38΄αντεπίθεση της ΑΕΜ, ο Δερβίσης θα βγει απέναντι από τον Καραπιπέρη, το πλασέ που θα κάνει θα σταματήσει για ακόμα μια φορά μετά πόδια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

40΄πάσα από δεξιά του Δερβίση στην καρδιά της μικρής περιοχής, πριν αυτή φτάσει στον αφύλακτο Γκάτση, θα διώξει σωτήρια αμυντικός.

47΄αποβολη για την ομάδα του ΠΑΣ, απευθείας κόκκινη κάρτα για στον Γκόλια για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου πάνω στο Αντωνόπουλο, με τον ρέφερι να κιτρινίζει και τον παίκτη των γηπεδούχων.

50΄είναι η μόνη φάση που καταγράφετε για τους φιλοξενούμενους σε όλο το παιχνίδι, γυριστό σουτ του Λουκούμη θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Δουλιώτης.

56΄σέντρα Βαβάτσικου, κεφαλιά Γκάτση με την μπάλα να περναει πολύ κοντά στο αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

61΄σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Δερβίση, με την μπάλα να γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

74΄αποβολή και για την ΑΕΜ, δεύτερη κίτρινη – κόκκινη για τον Βαβάτσικο για φάουλ.

80΄νεα αποβολή για τους φιλοξενούμενους, σε διάστημα δώδεκα λεπτών από την στιγμή που πέρασε στον αγώνα ο Λαγός θα καταφέρει να αντικρίσει δυο φορές την κίτρινη κάρτα του κ. Μιχαηλίδη για ισάριθμα φάουλ και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

92΄Tραβηγμα  του Γκάτση στην μικρή περιοχή  απο  τον Κώστα, με τον κ. Μιχαηλίδη μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων να δείχνει παίζεται.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μιχαηλίδης, Παγούρας και Σοφός.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ, Γαρούφης, Ντζιμάνης (83΄Νικολόπουλος), Μιχαλόπουλος (83΄Πέκεζ), Γκάτσης, Γαβρίνας (78΄Πασπαλιάρης Ι), Βαβάτσικος, Δερβίσης.

ΑΧΕΡΩΝ: (Νίκος Βέκιος) Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνα, Μπάκας, Μήτσης, Τσουγκάρης (91΄Νταής), Σιώρος, Τζίμας, Γκόλιας, Λουκούμης (68΄Λαγός), Βασιλείου (64΄Τζίμας).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr