Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Οινιαδών : Αν και αδιάφορη βαθμολογικά, πήρε σπουδαία νίκη ...στο Μεσολόγγι

                                   Ήττα για την Ακαδημία..έσβησε το όνειρο των Play-Off



Ακαδημία Μεσολογγίου – ΑΕ Οινιαδών 2-3

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Ακαδημία Μεσολογγίου από την ΑΕ Οινιαδών, που σε συνδυασμό με την νίκη του Αλικυρναϊκού επί της Αναγέννησης Θέρμου με 3-0 την βγάζει και μαθηματικά εκτός μάχης για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Άκρως επιτυχημένη η πρώτη χρονιά που ολοκληρώθηκε σήμερα (την τελευταία αγωνιστική παίρνει άνευ αγώνα το τρίποντο κόντρα στο Τρίκορφο) για την ομάδα του Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, που κατάφερε να κάνει μια αξιοζήλευτη χρονιά, που αν δεν είχε μέσα στην σεζόν και κάποιους σοβαρούς τραυματισμού ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών ενδεχομένως να είχε κάνει και την έκπληξη.

Έτσι κι αλλιώς η Ακαδημία για να μπορέσει να διεκδικεί την είσοδο στα play-offήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων καθώς ήθελε στραβοπάτημα και από τον Αλικυρναϊκό, αλλά προπάντων από την Ένωση Ευηνοχωρίου που τους χώριζε απόσταση 6 βαθμών που είναι και το μαξιλαράκι ώστε η δεύτερη ομάδα να περάσει αυτόματα στην επόμενη φάση των  play-off  με τους δευτεραθλητές των άλλων ομίλων.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

6΄σουτ του Τρικαλινού, σε κόρνερ ο Καρατζογιάννης.

10΄σουτ του Φούντα Αλέξανδρου, ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα, θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

14΄γκοολ, ατομική ενέργεια του Τρικαλινού, θα περάσει δυο αμυντικός και με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.

17΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρικαλινού, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

20΄γκοολ, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλαχούρα με την μπάλα να περναει απ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του Κωνσταντακόπουλου 1-1.

31΄γκοολ, κλέψιμο του Χριστοδούλου στο ύψος της μεγάλης περιοχής, θα πασάρει στον αφύλακτο Χρυσικό Δ. που με πλασέ θα κάνει το 1-2.

32΄σουτ του Τρικαλινού στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

35΄γκοολ, όπως και στο γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλαχούρα με την μπάλα να περναει απ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του Κωνσταντακόπουλου 1-3.

45΄ατομική ενέργεια από πλάγια θέση του Χριστοδούλου, με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ.

52΄σουτ του Χρήστου Φούντα με την μπάλα να γλύφει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

64΄ σουτ του Κώστα Φούντα, θα πέσει στην γωνία του και θα βγάλει σωτήρια σε κόρνερ ο Καραντζογιάννης.

80΄γκοολ, ανατροπή που Φούντα Κ. στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Φούντας Α. με τον Καρατζογιάννη να αποκρούει, στην επαναφορά ο Φούντας Κ. με πλασέ θα μειώσει σε 2-3.

84΄σουτ του Σμπόρα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, σωτήρια απόκρουση του Κωνσταντακόπουλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Κατσαούνης, Γκουτσέλης και Καλυβόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χαϊδάκης – Διακόπου) Κωνσταντινόπουλος, Αντωνιάδης (53΄Φούντας Κ), Κοντομήτσος, Μπλαχούρας (36΄Υζεράι), Κωνσταντάρας, Φούντας Χ (65΄Καρέτσος), Φούντας Α, Λατσός, Τρικαλινός, Χατζής, Μακρής.

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (Ζαπάντης) Καρατζογιάννης, Ράπτης, Μπλαχούρας, Σαλονίτης, Ζαπάντης, Αλετράς, Μπερερής, Μιχάλης (58΄Χρυσικός Ε), Χριστοδούλου, Τριφιάτης, Χρυσικός Δ. (61΄Σμπόρας).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr