Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρωτάθλημα Πρέβεζας-Λευκάδας: Έπαιξε βασικός, αν και δεν δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα Πανλευκάδιος-ΠΣ Πρέβεζα, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Πρέβεζας/Λευκάδας, όπου παίκτης αγωνίστηκε βασικός, χωρίς να έχει γραφτεί το όνομά του σε φύλλο αγώνα!

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lefkadaweb.gr, όσοι πήγαν στο γήπεδο Λευκάδας, είδαν στην ενδεκάδα του γηπεδούχου τόσο τον Χαράλαμπο Κοκόλη του Ζώη, όσο και τον Χαράλαμπο Κοκόλη του Σπύρου. Ο μεν πρώτος με το Νο7, ο δε δεύτερος με το Νο9.
       Βλέποντας κανείς το φύλλο αγώνα όμως, πέφτει από τα σύννεφα. Το όνομα του δεύτερου Κοκόλη, του Χαράλαμπου του Σπύρου, δεν υπάρχει πουθενά! Στην αρχική ενδεκάδα υπάρχει το ονοματεπώνυμο του Μαρίνου Μπάλτσα, ο οποίος βρέθηκε καθ’ όλη την διάρκεια των 90 λεπτών στον πάγκο της ομάδας του.
      Το λάθος αυτό των γηπεδούχων που πέρασε απαρατήρητο, τώρα μοιάζει μικρό, αφού η πρόκριση έχει πάει ήδη στον ΠΣ Πρέβεζα. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Παληογιάννης δεν έχει σημειώσει το «χρυσό» για την ομάδα του γκολ, είναι βέβαιο ότι θα είχαμε μπροστά μας την γκάφα της χρονιάς.......

      Το γεγονός ότι ο αρχηγός του Πανλευκάδιου υπέγραψε πριν την έναρξη του ματς το φύλλο αγώνα χωρίς να προχωρήσει σε ανάγνωση αυτού, παρουσία του βοηθού Κωνσταντίνου, καθώς την ώρα εκείνη ο διαιτητής και ο δεύτερος βοηθός ήταν εκτός αποδυτηρίων, φανερώνει ότι δηλαδή οι αρμοδιότητες του αρχηγού μιας ομάδας δεν αρχίζουν και σταματούν εντός των τεσσάρων του αγωνιστικού χώρου, αλλά ξεκινούν από τα αποδυτήρια των διαιτητών εκεί όπου συμβαίνουν γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν το αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί στα 90 λεπτά.
      Το λάθος του Λάμπρου Καταγή εξαιτίας του αποτελέσματος είναι πλέον μικρό. Σε διαφορετική περίπτωση, τόσο το δικό του λάθος, όσο φυσικά και του ανθρώπου που επιμελήθηκε τα δελτία της ομάδας, θα ήταν ολέθριο.

www.onsports.gr/