Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δ.Βισβίκης: Γιορτή του ποδοσφαίρου το ματς της Κυριακής

.


Με αφορμή το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής που θα κρίνει τον πρωταθλητή και θα δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ´ Εθνική ο πρόεδρος τις ΑΕΜ , Διονύσης Βισβίκης που για ακόμα μια ημέρα βρέθηκε και παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασίας της ομάδας, απάντησε σε ερωτήσεις του aitosports.gr.

 Σε ερώτηση για το παιχνίδι μας ανέφερε:

"Την Κυριακή καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού να παρακολουθήσει ίσως το πιο ιστορικό παιχνίδι των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δυο ομάδες του δήμου μας .

Εμείς σαν ΑΕΜ θα διασφαλίσουμε την διεξαγωγή του αγώνα σε αθλητικά πλαίσια και θα ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία της οποίας έτυχε η ομάδα και οι φίλαθλοι μας στα ματς του Νεοχωρίου τόσο από την διοίκηση του Ομήρου όσο και από τους φιλάθλους του.

Είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου .Οι φίλαθλοι και οι διοικήσεις των δυο ομάδων συνυπάρχουν καθημερινά σε πολλές δραστηριότητες και οι σχέσεις μας είναι πραγματικά φιλικές.

Αυτό άλλωστε το είδατε και στο ματς του Νεοχωρίου με την παραπάνω από άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του. Όλα θα πάνε καλή και θα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι ."

Σε  ερώτηση για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΜ ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος :

" Έχουμε τους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας και τον κορυφαίο προπονητή του νομού . Όλα είναι ήρεμα και δεν υπάρχει για μας καμία άλλη σκέψη πλην της νίκης για να τελειώσουμε την " υποχρέωση " στο τοπικό και να ασχοληθούμε με τα Μπαράζ ανόδου στη Γ´ Εθνική "

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr