Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

3 - 1 κέρδισε ο ΠAOK Kαλυβίων την Παντάνασσα

.
ΠΑΟΚ Καλυβίων- Χρ. Αστέρας Παντάνασσας 3-1
 Χωρίς πολλές φάσεις και μέτριο ποδοσφαιρικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Καλύβια, με τον ΠΑΟΚ να έχει από την αρχή τις επιθετικές πρωτοβουλίες και με την Παντάνασσα να μην καταφέρνει να προβάλλει μεγάλη αντίσταση...

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 3-1 έφθασε στους 46 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 28΄λεπτό με κοντινή κεφαλιά, ο Τασούλης, μετά από μεταβίβαση του Μυγδάκη, από θέση πλάγια δεξιά (1-0).
Η ομάδα των Καλυβίων ελέγχοντας το χώρο της μεσαίας γραμμής, προσπάθησε να δημιουργήσει ¨ρήγματα¨ στην αντίπαλη άμυνα και στο 36΄ λεπτό, ο Διονυσάτος κάνοντας επέλαση, ανετράπη εντός της περιοχής, κερδίζοντας το πέναλτι για την ομάδα του.
Το κτύπημα της ¨εσχάτης¨ των ποινών, ανέλαβε ο Γ. Μυλωνάς, ο οποίος με δυνατό χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταράτσα, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων (2-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδωσε ¨μέτρα¨ στους παίκτες του  Χρ. Αστέρα, με αποτέλεσμα να πιέσουν επιθετικά, χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία για γκολ.
Αντίθετα ο ΠΑΟΚ, μπόρεσε πάλι από την δεξιά πλευρά να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες και στο 72΄λεπτό, ο Μυγδάκης μετά από διείσδυση, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κ. Στρατόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πετύχει το τρίτο γκολ (3-0), παρά τα παράπονα των αντίπαλων παικτών προς τον διαιτητή, για οφ σάιντ.
Λίγο πιο μετά, στο 78΄λεπτό, η Παντάνασσα, αντεπιτέθηκε και με σουτ του Στάϊκου, μείωσε σε 3-1.
Καλή η διαιτησία των  Ι. Κατσαούνη, Γεωργίου και Λ. Καραπιπέρη.
ΠΑΟΚ:
Χ. Ζαρκαβέλης, Ν. Μυγδάκης, Ν. Καρασάββας (46΄Π. Ζαχαράτος ), Αντ. Γαλλιάς, Ν. Μυλωνάς, Μ. Διονυσάτος (72′ Ντόβρος), Δ. Γαλανόπουλος (Γ. Στρατόπουλος), Γ. Μυλωνάς, Δ. Ντόβρος, Δ. Τσάμης, Σ. Τασούλης (46΄Κ. Στρατόπουλος)
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ:
Γρ. Ταράτσας, Ευ. Τσώρακας, Χρ. Ξηροκώστας, Δ. Κουμάσης, Ευθ. Κουτρουμάνος, Π. Νικολέτας, Γ. Κεφαλάς (Κλ. Ξηροκώστας), Δ. Στάϊκος, Χ. Μπάρκας, Ντολένγκα, Αρρίκου (Βάτσιος)
 gpadazo@teimes.g