Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 0-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ  - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 0-1
Αντρίκια Νίκη!!!

Με επιτυχία στέφτηκε η αλλαγή προπονητή στον Πανοχθιακό που για πρώτη φορά  κάθισε στον πάγκο της ομάδας η παλιά δόξα του Παναιτωλικού, ο Οχθίτης ο Παναγιώτης Δήμος ή Μπουκαδόρος.
Ο Πανοχθιακός κατάφερε κάτι που για όλους ήταν αδύνατο, όχι όμως για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Πανοχθιακού που απέδειξαν ότι έχουν μεγάλη ψυχή και με την νίκη αυτή έβαλαν φωτιά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, και παράλληλα ο Πανοχθιακός κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας.
Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ότι ο Πανοχθιακός πήγε να κατάθεση την ψυχή του μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου συλλόγου.
Η πρώτη καλή φάση για τον Πανοχθιακό στο 11΄λεπτο ανήκει στον Πανοχθιακό όταν ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου βρήκε σε καλή θέση τον Βασίλη Δήμο που σουτάρει δυνατά και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 31’ λεπτό ο Βασίλης Δήμος δεν αστόχησε και με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1.
Στο Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ομάδα της Μυρτιάς ανέβασε ρυθμό και τους παίχτες στην περιοχή του Πανοχθιακού. Η πίεση ήταν ασφυκτική αλλά η καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο , ομάδα του Πανοχθιακού αναχαίτισε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ανατρέψουν το σκορ, και αυτό έγινε έως και την λήξη του Ματς.
Από τον Πανοχθιακό όλοι ήταν κορυφαίοι και ξεχώρισαν αλλά η απόδοση των Νιτσάκη, Ρούσσο, Δήμου , και Τσέπα ήταν συγκλονιστική.
Από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΥΡΤΙΑΣ ξεχώρισαν οι Σαμψώνας, Ντζάλλας και Γαλάνης.
Άριστη η διαιτησία του Ασημάκη και των βοηθων του Κουτρουμάνου και Ξύστρα.
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ: ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ

 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ(Βαλάντης Ζώης):
Μπαλάφας, Πατσαούρας (Ντίνος 46'),Λιούλιος, Γαλάνης, Ταμπάκης, Βασιλείου(46' Ζώης), Ντζάλλας, Γρίβας, Μήκας, Σαμψώνας, Βελέντζας(46 Κρανιάς).
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ(Παναγιώτης Δήμος):
Χαριτίδης, Γιαννάκης(92' Ζαραιδώνης),Καμπέρης, Τέγας, Νιτσάκης, Γάκης(70' Θώδης),Ρούσσος, Τσέπας, Παπαδημητρίου, Δήμος (Σταμάτης 86'),Γκουτσέλη

πηγη...ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ <panoxthiakos@gmail.com>