Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διοικητικές και μεταγραφικές εξελίξεις στον Γ.Ο.Μεσολογγίου..

Το ερώτημα που υπήρχε μετά τη διακοπή λόγω των εορτών του πρωταθλήματος στο Μεσολόγγι  είναι αν θα αλλάξει κάτι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας στο ΓΟΜ.
Η ομάδα με τα  δεδομένα  της μέχρι τώρα πορείας της δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά, με ελλειπές ρόστερ ,με δυσκολία συμπλήρωνε 11αδα στους μέχρι τωρα αγώνες της.

Ετσι και μετά την παραίτηση προ 20ημέρου του προπονητή  Γιάννη Γουλή και του βοηθού του Τάκη Αντωνόπουλου ,το μόνο «φως» που φαίνεται πως υπάρχει στο «τούνελ» που έχει μπει η ομάδα ήταν  η προσθήκη στα διοικητικά της ομάδας του πρώην υπευθύνου της Ακαδημίας της ΑΕΜ Χρήστου Κουφού και του Κώστα Θεοτοκάτου που θα αναλάβουν να ΄΄τρέξουν ΄΄ τα θέματα της ομάδας και κυρίως την μεταγραφική ενίσχυση που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας.
Οι διοικούντες  σε άμεση συνεργασία με τον Βασίλη Λώλο που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία αναμένεται να καταστρώσουν τα πλάνα ενίσχυσης της ομάδας , ήδη εχουν βολιδοσκοπήσει κάποιυς μεταγραφικούς στόχους ,ενώ η πρώτη μεταγραφική κίνηση είναι η απόκτηση του 15χρονου Γιάννη Κουφού απο τον Αλικυρναικό Αγίου Θωμα.
Ο πρώην προπονητής της Μικτής ΕΠΣΑ αφου ενημερώθηκε απο τον πρόκατοχο του προπονητή του ΓΟΜ. έκανε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενω έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση υπο τις οδηγίες του.