Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παίκτης του Ατρόμητου είναι ο μικρός Νικόλας που πρωταγωνιστεί στο σποτ της ΝΔ

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι και φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο μικρός Νικόλας που πρωταγωνίστησε στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ.


Σύμφωνα με το «Έθνος», ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, λοιπόν, γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, παρά το ύψος του, ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε σε διαφήμιση.

Λέγεται πως η άνεσή του με τον φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο. Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου.

Περισσότερες από 350.000 προβολές


Πάνω από 350.000 προβολές είχε μέχρι χθες το βράδυ το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που έκανε τον μικρό Νικόλα της διαφήμισης (Κωνσταντίνος το πραγματικό του όνομα κατά ορισμένες πληροφορίες) διάσημο σε όλη την Ελλάδα.
football-academies.gr