Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έναν «κέρβερο» έβαλε κάτω από τα δοκάρια του ο Πανναξιακός..

 Εντυπωσιακές εμφανίσεις  πραγματοποιεί  ο 23χρονος Μεσολογγίτης τερματοφύλακας Γιάννης Τσουκαλάς στην Νάξο, με την τοπική ομάδα του Πανναξιακού..

Ο νεαρός ΄΄πορτιέρο΄΄    πού απο την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αγωνίζεται  στην Κυκλαδίτικη ομάδα  και  έχει μια σταθερή αγωνιστική παρουσία και χαρίζει βαθμούς στο πρωτάθλημα και την προκριση  στο Τελικό του  Κύπελλου.
''Κηδεία'' για μια ακόμα φορά στη Σαντορίνη... Στον τελικό του κυπέλλου η Παννάξα !!!
Μεγάλη πρόκριση πριν λίγο για τον Πανναξιακό στο γήπεδο της Σαντορίνης, ο οποίος πέρασε (στα πέναλτι) τον Πανθηραϊκό, φτάνοντας για μια ακόμα χρονιά στον τελικό του κυπέλλου!
Στημένη άψογα η ομάδα του Γ. Προμπονά, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες, αλλά έχοντας και παράπονα απ' τη διαιτησία, καθώς ο ρέφερι (Βακόνδιος) έκλεισε τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι...
90λεπτο και παράταση κύλησαν στο 0-0, ενώ στα πέναλτι, οι Πανναξιακοί (με ήρωα τον γκολκίπερ Τσουκαλά), έφτασαν στην επικράτηση, παίρνοντας γενναία πρόκριση σε μια εχθρική έδρα και κόντρα σε ένα πολυδιαφημισμένο αντίπαλο.https://www.youtube.com/watch?v=fBVXzysYxmg

naxos365.blogspot.gr/