Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τον πρωτοπόρο Σεπολιακό υποδέχεται το Μεσολόγγι 2008...



Mε στόχο την διατήρηση του αήττητου που έχει στην έδρα του το Μεσολόγγι 2008 [1νίκη,2 ισοπαλίες]   υποδέχεται την Κυριακή  στις 3 μ.μ. την πρωτοπόρο  ομάδα της βαθμολογίας του Σεπολιακού[ισοβαθμεί με την Ενωση Καμινίων]

Η γνώση για τη δυναμικότητα της ομάδας του Σεπολιακού  είναι δεδομένη ωστόσο το κίνητρο της σωτηρίας παίζει καθοριστικό ρόλο για τίς ποδοσφαιρίστριες του Μεσολόγγι 2008  που στον δεύτερο γύρο που ξεκινάει με αυτό το παιχνίδι και θέλουν όλοι στην ομάδα το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο.
Όλοι  και όλες στο στρατόπεδο της Μεσολογγίτικης ομάδας γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει βίους αντίθετους με τους δικούς της αφού  ο Σεπολιακός μάχεται για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει όμως διάχυτη αισιοδοξία και μεγάλη θέληση για να ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στο Μεσολόγγι 2008  να ατενίζουν  με πιο πολύ αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα,απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψουν η διεθνής Παναγιωτίδη Ευαγγελία, ακόμη εκτός μάχης εχουν τεθεί οι Χοτζάι Πελ.,Σταμματέλλου Χ.,Ματσίγκα Σ.,Μεταξούλη Ν.,, Τόλη Ε.,Μπλίτσα Ζ.ενω προβλήμματα τραυματισμών και ασθενειών αντιμετωπίζουν και οι Κάππα Ε.,Μαρκουτσά Ντ., και Αυγέρη Κ.που ταλαιπωρούνται και είναι δύσκολη η συμμετοχή τους στον Κυριακάτικο αγώνα.
Παρά τα προβλήματα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη, την οποία με τη βοήθεια των φιλάθλων της περιοχής  πιστεύουν πως εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουν.
Το διαιτητικό τρίο απο την Αχαία Καλύβας Γιάννης [διακρίνεται στην φωτογραφία  απο παλιότερο του αγώνα μεταξύ Παναιγιάλειου-Αχαρναικού],με βοηθούς τον Κακαφώνη Μιχάλη και την Ιβαντζικ Ιουλιάννα θα διευθύνουν τον Κυριακάτικο αγώνα στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ Μεσολόγγι 2008 και Σεπολιακού.