Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Τετάρτη 2 Ιουλίου η έναρξη των μαθημάτων

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Τα μαθήματα της εφετινής περιόδου θα ξεκινήσουν Τετάρτη 2 Ιουλίου – Ώρα : 9:00 π.μ.

Ημέρες μαθημάτων:  Δευτέρα –Τετάρτη - Πέμπτη

Ώρες: 9:00 π.μ. έως 12:45

Χώρος:   Λιμάνι – πισίνα καταστήματος «Ζ PLAZ»

Είναι απαραίτητοι ή όχι οι διαμεσολαβητές παικτών;

Οι μάνατζερ παικτών και ο τρόπος που κινούνται στον ποδοσφαιρικό κόσμο, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα του εμπορευματοποιημένου πλέον παιχνιδιού, σε μια εποχή όπου η διαφήμιση έχει κυριέψει την υφήλιο.

Η Συντονιστική Γ Εθνικής:η εβδομάδα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις!

Η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της Γ Εθνικής επιθυμεί να ενημερώσει τις ομάδες που συμμετέχουν στην κίνηση μας, η οποία εδώ και δυο περίπου μήνες μάχεται για το πάγωμα της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, ότι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι πολύ πιθανόν να σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά τόσο τις ομάδες μας, όσο και ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  
                                                 

Ευχαριστούμε Αρχηγέ...

.

Απίστευτη, αποστομωτική απάντηση από τον Σάντος σε βραζιλιάνα δημοσιογράφο!

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας δίνει τώρα συνέντευξη Τύπου και απαντά σε διάφορα ερωτήματα. Πριν από λίγο τον ρώτησε και μια Βραζιλιάνα δημοσιογράφος η οποία έκανε την εξής εισαγωγή: "Την Ελλάδα την έμαθε όλος ο κόσμος το 2004 όταν πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...".

Ωραίο θέαμα και γκολ στο γήπεδο της Γραμματικού....

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας το Μεσολόγγι 2008 πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο καταπληκτικό γήπεδο της Γραμματικού με την  Μικτή ομάδα Παίδων του Αρακύνθου Ματαράγκας  και του Αχιλλέα Γραμματικού  ,προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής  να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

Ο καλύτερος της δεκαετίας

Ξεκαθαρίζω τα πολύ βασικά. Φίλος μου δεν είναι. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ πέρα από τα τυπικά δημοσιογράφου-παίκτη στις αποστολές της Eθνικής ομάδας. Α ναι, και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς το Ντίσελντορφ για το φιλικό της Ελλάδας με την Πορτογαλία, συζήτηση που αφορούσε τον Άλαν, έναν εξαιρετικό winger που τη σεζόν 2007-2008 αγωνιζόταν στην Μπράγκα και ομολογώ ότι μια άκρως ποδοσφαιρική κουβέντα μαζί του, σου αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Οπότε δεν έχω και κανένα λόγο να υπερασπιστώ τον άνθρωπο Κώστα Κατσουράνη. Τον ποδοσφαιριστή όμως Κώστα Κατσουράνη έχω χίλιους και έναν λόγους, όχι μόνο να τον υπερασπιστώ με επιχειρήματα αλλά και να του αποδώσω τον τίτλο που κατά τη δική μου ταπεινή άποψη του αρμόζει. Αυτόν, του καλύτερου Έλληνα μέσου την τελευταία δεκαετία!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015

Σας παραθέτουμε τις ημερομηνίες στις οποίες θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών, οι οποίες αφορούν όλες τις κατηγορίες μεταβολής ποδοσφαιριστή:

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....Συλλυπητήρια ανακοίνωση

 Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της γυναικείας  ομάδας Μεσολόγγι 2008 , με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην προπονήτρια του Ατρομήτου Αθηνών Καλομοίρας  Κοντομίχη και την οικογένειά της για τον θάνατο του παππού της

A.E.M....Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η γενική συνέλευση για την Τετάρτη 2/7

.

Τεράστια η Ελληνική ψυχή!

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Εθνική Ελλάδας στους 16 του Μουντιάλ 2014!!!!!

Τελικό Αποτέλεσμα: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1!!!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της Γ Εθνικής , αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί επικείμενης αναδιάρθρωσης της κατηγορίας , επιθυμεί να δηλώσει ότι απορρίπτει οτιδήποτε άλλο κυοφορείται  τον τελευταίο καιρό.                                                                                                            

Ανίχνευση-Ανεύρεση των Ταλέντων!

Ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης χρειάζεται να ακολουθήσει μια μακροχρόνια προπονητική διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας εμπλέκονται πολλοί παράγοντες.
Οι παράγοντες αυτοί έχουν σχέση με τον ίδιο τον παίκτη, τον προπονητή, την προπόνηση που ακολουθεί, το σωματείο, την ομοσπονδία και το περιβάλλον όπου ζει (οικογένεια, φίλοι, σχολείο,κ.ά.)

Και στους αγώνες επιτάχυνσης DragDay στο Μεσολόγγι είχε την δική του παρουσία το Μεσολόγγι 2008

 Στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου διεξήχθησαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο οι  αγώνες επιτάχυνσης DragDay .

Στην Αγία Νάπα ο Νίκος Ανδρονίκου

 Ενας παλιός γνώριμος στούς φίλους της Α.Ε.Μεσολογγίου ,αφού είχε αγωνιστεί πρίν 25χρόνια με  προπονητή τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα , και είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική,συνεχίζει τώρα στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κύπρο καί  θεωρείται απο τους καλύτερους προπονητές στο Νησί της Αφροδίτης...

21 φράσεις για να ενθαρρύνετε το παιδί σας

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι τα λόγια που λέμε στα παιδιά μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και μπορούν να συνεισφέρουν είτε στη δημιουργία προβληματικών συναισθηματικών καταστάσεων (π.χ. χαμηλή αυτοπεποίθηση) είτε στην υγιή ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη.

Περιζήτητος ο Κώστας Γκασούκας....

 Ο Κώστας Γκασούκας αποτέλεσε πέρυσι έναν εκ των βασικότερων συντελεστών στην προσπάθεια που κατέβαλε ο Τρίκαρδος Κατοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.      
                                                                                                           

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...«Ελάτε κοντά μας να μάθετε τα μυστικά της κολύμβησης και του Water Polo»

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡIΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα λειτουργήσει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γ.Ο. Μεσολογγίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μήλον της Έριδος για πολλές Κυπριακές ομάδες ο Παναγιώτης Λινάρδος..

Στα 23 του χρόνια, δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι έχει την ποιότητα και το επίπεδο να παίξει μπάλα σε μεγαλύτερες ομάδες ο Πάνος Λινάρδος.

Σε εγρήγορση καλεί η Συντονιστική των ομάδων Γ Εθνικής

Η Συντονιστική Επιτροπή κάλεσε τις 37 ομάδες που συμμετέχουν στη «μάχη» για το... πάγωμα της αναδιάρθρωσης να βρίσκονται σε επιφυλακή την προσεχή εβδομάδα!
Αναλυτικά:

Μεταγραφή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Γιάννης Αντωνόπουλος...

.

Αλλάζει στολή ο διαιτητής λόγω Καραγκούνη

Η είδηση ότι υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Ιαπωνία ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε το διαιτητή της αναμέτρησης να πάρει τα μέτρα του.

Κοιτάει παίκτες από την Αιτωλοακαρνανία η Ενωση Ερμιονίδας...

Η νεοφώτιστη ομάδα στην Football League Ενωση Ερμιονίδας τα τελευταία χρόνια κοιτα την ποδοσφαιρική αγορά του Νομού μας και πάντα αποκτά ποδοσφαιριστές από τα μέρη μας...

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ;

Το ποδόσφαιρο του σήμερα σύμφωνα με τις επιταγές του marketing και τηςFIFA, έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη παραγωγή θεάματος και την επίτευξη όλο και περισσοτέρων τερμάτων, έτσι ώστε το κοινό να ικανοποιεί τη δίψα του για το προϊόν.

«Γιάννη βγάλε κι ένα εισιτήριο για τον Τζαβέλλα»!

Με αφορμή το χοντρό επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη στην προπόνηση της Εθνικής στην Βραζιλία, ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για την... ιστορική ευκαιρία που έχασε ο Φερνάντο Σάντος!

Δωρεάν μαθήματα πολιτισμού: Η εθνική τους ηττήθηκε αλλά οι Ιάπωνες μάζεψαν τα σκουπίδια τους

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης αρκετοί Ιάπωνες παρέμειναν στις εξέδρες, όχι για να... βγάλουν φωτογραφίες, αλλά για να μαζέψουν τα σκουπίδια που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει (Pics)

Τάτσης: "Θέλει υπομονή και διάθεση, για να παίξεις ποδόσφαιρο"

Ο παλαίμαχος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν προπονητής της Κ20 μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην προπονητική και την δουλειά στις ακαδημίες του "Άγιαξ της Ηπείρου".


Τέταρτη 25/6 η γενική συνέλευση για την ΑΕΜ

Την Τετάρτη 25/6 και ώρα 19:30 σε αίθουσα της πρώην νομαρχίας στο Μεσολόγγι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΑΕ Μεσολογγίου.


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-1-2.... Οι δύο ομάδες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αφού έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θ. Πασσιόπουλος΄΄ διεξήχθει φιλικός αγώνας μεταξύ  του Μεσολόγγι 2008  και  την ομάδα Κορασίδων του Ατρομήτου Αθηνών.

Τι πρέπει να γνωρίζουν παράγοντες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές για τις μεταγραφές...Ημερομηνίες, αλλαγές και βασικά στοιχεία

Καταρχήν, ένα επίσημο νεότερο είναι ότι η ΕΠΟ στη νέα εγκύκλιο μεταγραφών έχει προσθέσει διάταξη όπου αναφέρεται ότι, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι, πραγματοποίησε μεταγραφή σε ερασιτεχνική ομάδα, τον Ιανουάριο αν το επιθυμεί μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ερασιτεχνική ομάδα της αρεσκείας του.Δηλαδή, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 30η Ιουνίου του επομένου έτους, μπορεί να αγωνιστεί σε μέχρι δυο σωματεία.

Χάθηκε μία ΜΑΧΗ αλλά έτσι θα χαθεί και ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Άδοξα ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της Ελλάδας στο παγκόσμιο κύπελλο και οι Κολομβιανοί περισσότερο εύκολα από ότι θα πίστευαν και οι ίδιοι κέρδισαν με 3-0.

Γονείς ούτε στο ...πάρκινγκ των Σπάτων!

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αγοράς του πούλμαν για τη μεταφορά των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής στα Σπάτα. Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στα Σπάτα και ξανά πίσω.

Αθλητισμός χωρίς γονείς; Δεν γίνεται!

Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό συνδέεται με την εξέλιξη και την ανάπτυξη των παιδιών. Η συνεισφορά τους έγκειται στην παροχή υλικής, συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης προς τους νεαρούς αθλητές. 

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ......

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ                                                        ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
.
Με την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η Ακαδημία της ΑΕΜ θα φιλοξενήσει  την Ακαδημία του Αμβρακικού Λουτρού

(Τ)σάμπα μάγκες!

.

Ποιες είναι οι νέες Σχολές Προπονητών Ποδοσφαίρου

Λειτουργία σχολών υποψηφίων προπονητών ποδοσφαίρου

Καταλήγουν στον Ανδρέα Ζήκο για τη θέση του βοηθού στον Αστέρα Τρίπολης

.
Στον Ανδρέα Ζήκο φαίνεται πως κατέληξαν στον Αστέρα Τρίπολης για τη θέση του βοηθού.

Τρίτη συνεχόμενη άνοδο για τον Προκόπη Σαγάνα....

Σίγουρα το πιο χιτσκοκικό φινάλε στην Γ΄Εθνική έγινε στον 5ο Ομιλο όπου η ομάδα των Τραχώνων στο 97΄του αγώνα στην Κρήτη με τον Ατσαλένιο πέτυχαν το 2-3 και πήραν την άνοδο στην  Football League,αφήνωντας 2ο τον Πανελευσινιακό πού μέχρι εκείνο το λεπτό ήταν πρωταθλητής.

Έρχεται το Baller Jam στην Ελλάδα!


To πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα freestyle football είναι πλέον γεγονός!

Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας στην συνέχεια της προσπάθειας για την επιμόρφωση των μελών του διοργανώνει ,σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός και την ΕΠΣΝΑ, το Σάββατο 14/6/2014 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του Emileon Sport Center, Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου. Ομιλητές θα είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου Χαράλαμπος Ζελενίτσας[ πάνω φωτογραφία]   και ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας κ. Σπύρος Τομαράς. [κάτω φωτογραφία]                                                                                                                                                            
.

Τα 10 μεγαλύτερα διαιτητικά εγκλήματα σε Μουντιάλ


Εκεί όπου το σενάριο θα μπορούσε να γραφτεί ... αλλιώς. Δείτε 10 διάσημους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου που οι διαιτητές έγραψαν την ιστορία με ολόμαυρα γράμματα!

Η ακτινογραφία του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ

  Ο όμιλος που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς σε αυτον συμμετέχει η Ελλάδα.

Επιστολή παιδιού (ποδοσφαιριστή) προς τον πατέρα του (ΙΣΠΑΝΙΑ)

Μια επιστολή, που αξίζει να τη διαβάσουμε όλοι....