Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισοπαλία στο «fair play» για Αλικυρναϊκό και Α.Ε Οινιαδων

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αλικυρναϊκό και της Οινιάδες το απόγευμα της Κυριακής στο Ενωσιακο γήπεδο Μεσολογγίου ΄΄Θ. Πασσιόπουλος΄΄..


Παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους μεν φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά και να προσπαθούν να βγουν με αξιώσεις σε αντεπιθέσεις, και με του γηπεδούχους να έχουν μεν την κυριαρχία στην μεσαία γραμμή, αλλά οι τρόποι που θα αναζητήσουν για να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων να είναι ανορθόδοξοι.

Τα δυο γκολ του θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα θα έρθουν, στο 76΄ για τους γηπεδούχους, όταν ο Βασιλείου θα κάνει την ατομική ενέργεια και θα πλασάρει εύστοχα τον Γκαϊδα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για μη τήρηση του πολυσυζητημένου  fair play, καθώς στην αρχή της φάσης παίχτης των φιλοξενούμενων θα βρεθεί στο έδαφος με τους παίκτες να σταματανε την προσπάθεια ενώ ο διαιτητής δεν έχει σταματήσει το παιχνίδι.

Στην συνέχεια της φάσης και ενώ ο Βασιλείου θα έχει πετυχει το γκολ πανηγυρίζοντας το, θα δεχτεί την επίθεση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γκαϊδα που θα πιάσει τον παίκτη από τον λαιμό, με τους δυο πάγκους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Με την βοήθεια των ψυχραιμότερων ο αγώνας θα επαναρχίσει με τον Γκαϊδα να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς θα αντικρίσει  την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Σε ένδειξη  fair play  στο 81΄η ομάδα του Αλικυρναϊκου με την σέντρα των φιλοξενούμενων θα   αφήσουν το Τριφιάτη  Θ.να σημείωση το τέρμα για την ομάδα των φιλοξενούμενων και να γίνει το τελικό 1-1.

ΥΓ. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του πρώην προέδρου και εκ των συνιδρυτών της Α.Ε Οινιαδών κ. Καρατζογιάννη Γιάννη που έφυγε απο την ζωη πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 65 ετών.

Στον πάγκο της ομάδας των φιλοξενούμενων έκανε το ντεμπούτο του ο Χρήστος Ζαπάντης που έχει αναλάβει εδώ και δεκα ημέρες την ομάδα του Νεοχωρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χρέλιας – Κουτρουμάνος – Τσαμπας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σαρρής) Χολέβας, Τσαλαφούτας , Μαρκουτσάς, Μπαλαμπάνης (81΄Παπανικολάου), Ζέρβας, Κάκκος, Βασιλείου, Κέσκος (57΄Τριφιάτης Σ), Τριφιάτης Γ, Αθανασόπουλος (65΄Σκαρλάτος), Παπαδόπουλος.

ΟΙΝΙΑΔΕΣ: (Ζαπάντης) Γκαϊδής, Ζαπάντης (81΄Νικολούζος), Μπαχούρας, Σαλονίτης (59΄Σμπόρας), Ράπτης, Αλετράς, Μπερερής, Μιχάλης, Τριφιάτης, Συρρροκώστας, Παππάς.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr