Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απέδρασε με το διπλό από το Μεσολόγγι ο Όμηρος

Με κορυφαίο παίχτη του παιχνιδιού τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Δημήτρη Ζέρβα, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, ο Όμηρος Νεοχωρίου απέδρασε από το ΔΑΚ Μεσολογγίου με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην ΑΕΜ.

Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που απώλεσαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με αποκορύφωμα τρεις μεγάλες ευκαιρία πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου μέσα σε διάστημα τριών λεπτών.
Με αμυντικούς προσανατολισμούς από το πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, που προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση όπως και τα κατάφεραν στο 63΄, όταν ο Λαγός θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να έχει πορεία για άουτ, ο Βαλτογιάννης Σ που θα ακολουθει την φάση στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ σε κενή εστία θα κάνει το 0-1.
Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για τα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια χάνοντας και πάλι ευκαιρίες, με την σπουδαιότερη να είναι αυτή στο 77΄, όταν ο νεοεισελθών Κούσης που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι, ελίσσεται ωραία πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο κορυφαίος του αγώνα Ζέρβας, πέφτει στη αριστερή του γωνία και απομακρύνει σε κόρνερ.
Το φιλμ του παιχνιδιού:
3', φάουλ Βαβατσικός από αριστερά, κεφαλιά Δενδρινός άουτ.
5', ο Σαμψώνας πολύ ωραία μπαλιά στον Αγγελή, φεύγει μόνος του, κακό τελείωμα, σουτ άουτ.
14', μπαλιά του Δενδρινού για τον Γκάτση, αυτός κοντρολάρει με το στήθος εντός περιοχής, πιάνει εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, λίγο άουτ
24΄, Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΜ, καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Κρούτη, πέφτει στην δεξιά του γωνία ο Ζέρβας και διώχνει.
38', Εκτελεσμένο φάουλ με τον Βαβάτσικο, από καλή θέση πιάνει αδύναμα τη κεφαλιά ο Γκάτσης, μπλοκάρει εύκολα ο Ζέρβας.
Τρείς τεράστιες ευκαιρίες χαμένες για την ΑΕΜ, μέσα σε τρία λεπτά.
42', πολύ όμορφη σέντρα του Τζιμάνη για τον Γκάτση, αυτός πιάνει την κεφαλιά, ο Ζέρβας πετάγεται και με εντυπωσιακή απόκρουση διώχνει σε κόρνερ.
43', το κόρνερ από δεξιά εκτελεί ο Βαβάτσικος, ο Δερβίσης πιο ψηλά από όλους πιάνει τη κεφαλιά, πάλι διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Ζέρβας.
44', το κόρνερ εκτελεσμένο πάλι από τον Βαβάτσικο από αριστερά, ο Τζιμάνης παίρνει τη κεφαλιά, η μπάλα έχει κατεύθυνση προς στα δίχτυα, αλλά τελευταία στιγμή διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Ομήρου.
Πρώτη φάση για τον όμηρο στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 54' ο Καβαλιέρης κάνει σέντρα-σουτ άουτ.
55', Πολύ καλή φάση για την ΑΕΜ. Ο Μιχαλόπουλος περνάει για τον Γκάτση, αυτός σουτάρει, ο Ζέρβας αποκρούει με υπερένταση.
58'. Σε αντεπίθεση, σουτ άουτ από τον Λαγό.
ΓΚΟΛ 63', Πολύ όμορφη πάσα του Σαμψώνα για τον Λαγό (με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ), αυτός φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση, σουτ με την μπάλα να έχει πορεία για άουτ, ο επερχόμενος Βαλτογιάννης Σ που ακολουθει την φάση στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ σε κενή εστία θα κάνει το 0-1.
66', Σουτ του Δερβίση, μπλοκάρει ο Ζέρβας.
74΄, Κόρνερ με τον Βαβάτσικο για την ΑΕΜ, κεφαλιά άουτ ο Δενδρινός.
75', Έξυπνη πάσα του Βαβατσικου για τον Γαβρίνα, τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Ζέρβας.
76΄, διεκδίκηση της μπάλας από Θεοδωρίση και Λαγό, με τον παίκτης της ΑΕΜ να τραυματίζεται στον ώμο και να αποχωρεί από το γήπεδο με ασθενοφόρο.
77΄, Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΜ. Ο Κούσης που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι, ελίσσεται ωραία πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο κορυφαίος του αγώνα Ζέρβας, πέφτει στη αριστερή του γωνία και απομακρύνει σε κόρνερ.
90', Κόρνερ και πάλι με τον Βαβάτσικο, ο Δενδρινός πιάνει τη κεφαλιά, ο Ζέρβας μπλοκάρει.
91', Τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σαμψώνας σε αντεπίθεση σουτάρει άουτ.
Παράπονα από το στρατόπεδο των κανονιέρηδων για τον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Κέκελο και τον πρώτο βοηθό κ. Χουλιάρα με αποκορύφωμα την φάση του τέρματος για την όποια διαμαρτύρονται για οφσάιντ.
ΑΕΜ: (Λαυράνος) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι, Θεοδωρίδης (76΄Κούσης), Πασπαλιάρης Γ (46΄Μπαρμπαρούσης), Δερβίσης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (67΄Γαβρίνας), Γκάτσης, Κρούτη, Βαβάτσικός, Ντζιμάνης.
Όμηρος: (Θεοδωσίου) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Βαλτογιάννης Κ, Κάκος (42΄Λαγός), Σαμψώνας, Τσάμης, Καλύβας, Βαλτογιάννης Σ (85΄Γατσώρης), Αγγέλης (56΄Αλεξόπουλος), Καβαλιέρης.
 aitosports.gr