Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με σκόρερ τον κόουτς

Με γκολ του παικτη - προπονητή του Ανδρέα Καλαβριζιώτη[φωτογραφία] ο Προμηθέας Γαβρολίμνης κέρισε στο Αιτωλικό τον Άρη με 1 - 0. Πιο ουσιαστική η φιλοξενούμενη ομάδα κόντρα στον Άρη που είχε φάσεις και παράπονα από τη διαιτησία του Σπυράτου.

Στο 3΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη, που η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έδιωξε με κεφαλιά λίγο πριν τη γραμμή ο Μπούσγος. Στο 6΄ μετά τη σέντρα του Ταμπάκη ο Γιαβρούτας έπιασε αδύναμο σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Βελτσίστα. Οι "νησιώτες" είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 13΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα και κεφαλιά του Παναγιώτη Χονδρογιάννη, που απέκρουσε ο Γκασούκας. Στο 25΄ έγινε η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Ζέρβας εκτέλεσε το φάουλ, ο Χρήστος Χονδρογιάννης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από το Γκασούκα με το Σπυράτο να δίνει άουτ.
Στο 52΄ ο Λαδάς κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Ζέρβας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 55΄ ο Γκασούκας έδιωξε τη σέντρα - σουτ του Χονδρογιάννη. Στο 60΄ μετά από γύρισμα του Καραδήμα από δεξιά, ο Καρέτσος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Καζανάς έδιωξε τη μπάλα πριν τη γραμμή. Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αντεπίθεση, με τους παίκτες του Άρη να ζητάνε φάουλ και ο Καλαβριζιώτης νίκησε το Βελτσίστα και έκανε το 0 - 1. Στο 73΄ το σουτ του Καραδήμα μετά την πάσα του Ζηνεμπή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 78΄ ο Γκασούκας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χρήστου Χονδρογιάννη από το ύψος της περιοχής και αριστερά. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα οι αμυντικοί του Προμηθέα απομάκρυναν τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Χονδρογιάννη, ο Ζέρβας επανέφερε με σέντρα και ο Τάσος Φράγκος με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 87΄.
Το τελικό 0 - 1 έφερε τον Προμηθέα στους 6 βαθμούς, ενώ ο Άρης Αιτωλικού έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Βελτσίστας, Κουτρούλης Σωτ., Χονδρογιάννης Παν., Ερινάλντο (67΄ Ζηνεμπής), Μπόυσγος, Μαχμο'ύτ, Καραδήμας, Χονδρογιάννης Χρ., Λαδάς (85΄ Φράγκος Αναστ.), Ζέρβας, Καρέτσος (67΄ Καρατζογιάννης).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Καζανάς Α., Μυλωνάς, Καλαβρουζιώτης, Κοσσόβας (35΄ λ.τ. Κυρίτσης), Καλαβριζιώτης (85΄ Λιάγκος), Γιαβρούτας, Ταμπάκης (79΄ Αλμπάνης).
olatagoal.gr