Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στη σχολή προπονητών τερματοφυλάκων ο Κώστας Νικολαίδης..

 Ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις επτά συνολικά φάσεις της Σχολής Προπονητών Τερματοφυλάκων! που συμμετείχε και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού Κώστας Νικολαίδης..

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στον Πειραιά οι εργασίες της σχολής  Προπονητών Τερματοφυλάκων, που διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την UEFA, στο πλαίσιο του UEFA Goalkeeper Coach A Licence .

Η συγκεκριμένη σχολή αφορούσε στην πρώτη από τις  επτά συνολικά  φάσεις και οι εργασίες της άρχισαν στις  9 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2015.

Το  θεωρητικό και  πρακτικό μέρος  της σχολής εκπόνησαν από ελληνικής πλευράς ο Διευθυντής Σχολών, Αριστοτέλης  Μπατάκης και ο εκπαιδευτής  Άγγελος  Κυρανούδης. Στην  εκπαιδευτική ομάδα  συμμετείχε και ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ενώ την UEFA εκπροσώπησε ο εκπαιδευτής  Patrick Bonner. Το πρακτικό μέρος πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στη σχολή συμμετείχαν οι:

Π. Αγριογιάννης, Σ. Αϊβαλιώτης, Φ. Γκιζέλης, Ν. Γρηγοριάδης,  Κ. Καμπόλης,  Δ. Κόμπλας,  Σ. Κοψαχείλης, Α. Λεκίδης, Χ. Μιχαηλίδης, Γ. Μουντάκης, Α.  Μπαμπανιώτης, Κ. Νικολαΐδης, Μ. Ξημεράκης,  Μ. Παγωμένος, Χ. Τσελιόπουλος  Χ. Βενιαμίν, J. Ugen.
.football-academies.gr