Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λύτρωση στο 90' για τον Αστέρα

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ όσους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ενωσιακο γήπεδο Μεσολογγίου, ο Αστέρας Μεσολόγγι κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Τρίκαρδου Κατοχής με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Μεσολογγίου, με συντριπτική υπεροχή στο χώρο του κέντρου δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την πολυπρόσωπη άμυνα του Τρίκαρδου, με τους παίκτες του Ευθυμίου να προσπαθούν ανορθόδοξα και με σουτ έξω από την περιοχή να παραβιάσουν την εστία του Λαχανά.
Από την άλλη η ομάδα της Κατοχής προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και στους κενούς χώρους που άφηναν κατά διαστήματα οι γηπεδούχοι όταν επιτίθονταν μαζικά, με τους επιθετικούς σε 1-2 περιπτώσεις  αν ήταν πιο προσεκτικοί να μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στον Αστέρα.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι, δημιούργησε στο 90΄ ο Κανταρέλος, όταν από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και με προβολή ο Σταθής Α. θα κάνει το 1-0, που θα δώσει και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Στο 82΄ και ενώ ο Χαμοσφακίδης θα έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, θα έχει μια έντονη συνομιλία με τον πρώτο βοηθό κ. Κασσαβέτη, με την υπόδειξη του οποίου ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μπεσίνης  θα δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μπεσίνης – Κασσαβέτης – Χουλιάρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Τσιγαρίδας, Καγιάς, Κατσάνος, Σακκαρέλης, Γαντζούδης, Σταμάτης (65΄Παππάς), Σταθής Α, Αντωνίου (46΄Καλύβας), Σαμαράς, Χαμοσφακίδης (82΄Κανταρέλος).
ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γαρμπής) Λαχανάς, Ξύστρας Δ, Ξύστρας Α, Καραμήτσος, Κάκκος, Ρόμπολας, Μακρής, Καρανίκας, Πίτσικος, Παπαθανασίου, Ματσίγκας.
Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr