Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η νέα ΑΕΜ κέρδισε την παλιά....[αφου 8 παίκτες της Φλόγας έχουν αγωνιστεί στην Μεσολογγίτικη ομάδα]

Ποιο ντέρμπι.. εύκολα η κυρία στο «κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι».

Νίκη με 3-0 για τους κανονιέρηδες απέναντι στην Φλόγα με τους παίχτες του Θόδωρου Λαυράνου να έχουν ένα ευκολότερο απ ότι φαντάζονταν απόγευμα γι αυτούς.

Τα τρία γκολ της αναμέτρησης, οι πολλές φάσεις κυρίως από τους γηπεδούχους για διεύρυνση του σκορ, μια αποβολή για τους φιλοξενούμενους, αλλά και κάποια νεύρα στο τέλος του παιχνιδιού θα αποζημιώσουν και με το παραπάνω τα πεντακόσια και πλέον άτομα που θα βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

18΄γκοοολ για την ΑΕΜ, καλοχτυπημένο φάουλ του Κρούτη στην καρδία της άμυνας των φιλοξενούμενων, κεφάλια του Δερβίση και 1-0.

19΄φαουλ του Καρύμπα, κεφαλιά του Ζαχαράκη με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο των γηπεδούχων.

21΄εκτελεση φάουλ του Καρύμπα, λάθος έξοδο του Δουλιώτη με την μπάλα να περναει από πάνω του, πριν καταλήξει στα δίχτυα θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

30΄σουτ του Κρούτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ρόκκο να πέφτει στην αριστερή γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ.

42΄σουτ του Μούτσα από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δουλιώτη.

43΄σουτ του Βαβάτσικου με τον Ρόκκο να διώχνει σε κόρνερ.

49΄γκοοολ για την ΑΕΜ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Φλόγας για τον Κούση, πάσα του τελευταίου στον Γκάτση με πλασέ θα κάνει το 2-0.

59΄φαουλ του Καρύμπα θα περάσει άουτ.

61΄καλοχτυπημένο φάουλ του Καρύμπα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

72΄σουτ του Νούλα σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

75΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα του Βαβάτσικου από αριστερά, σουτ πάνω στην κίνηση του Γκάτση με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου.

76΄σεντρα του Ντζιμάνη από δεξιά, ανάποδο ψαλίδι του Γκάτση με την μπάλα να περναει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την Φλόγα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν το πλασέ του Δήμα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Δουλιώτη.

83΄ακομα μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να τελειώσουν το παιχνίδι, όταν από θέση τετ τα τετ ο Γαβρίνας θα πλασαρει τον Ρόκκο με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ.

84΄η Φλόγα θα μείνει με παίχτη λιγότερο, όταν ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κοκκώνη Ε στο χώρο της μεσαίας γραμμής πάνω στο Θεοδωρίδη, ο Στυλιαρας θα δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίχτη των φιλοξενούμενων.

89΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από δεξιά του προωθημένου Θεοδωρίδη, πλασέ του Γκάτση από το ύψος της μικρής περιοχής και 3-0.

Στο τέλος της αναμέτρησης θα έχουμε μια διένεξη  μεταξύ των δυο αρχηγών των ομάδων Δενδρινού και Καρύμπα, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και το θέμα να τελειώνει εκεί.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Στυλιαρας – Κωσταράς – Λιόνας.

ΑΕΜ: (Λαυράνος Θ.)Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης, Δερβίσης (63΄Μιχαλόπουλος), Δενδρινός, Κούσης (69΄Γαβρίνας), Γκάτσης, Κρούτη, Βαβατσικός (87΄Νικολόπουλος), Ντζιμάνης.

ΦΛΟΓΑ: (Κονδύλης Α.)Ρόκκος, Καλοκαίρης, Κοκκώνης Ε, Καρτσακλής, Κουρσάρης, Καντάνης, Μούτσα (68΄Τραγουλιάς), Ζαχαράκης (77΄Δήμος),Παπαδόπουλος (47΄Νούλας), Καρύμπας, Ξευγένης.

Μιχάλης Δημητρίου
.aitosports.gr