Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Όμηρο Νεοχωρίου ενόψει του Super Cup

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου   ΄΄Θεοδ.Πασσιόπουλος ΄΄όπου θα πραγματοποιηθεί και το φετινό  Super  Cup  ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας για την περίοδο 2013-2014 Όμηρος Νεοχωρίου.


Ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι (Τετάρτη 10/9 και ώρα 19:00μ.μ )τους Αποστολίδη, Γατσώρη και Στραβοδήμο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, με τον τεχνικό του Ομήρου να δείχνει ότι έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον Κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας 2013-2014 Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ στο τέλος οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν και πέναλτι ώστε σε περίπτωση που οδηγηθεί εκεί το παιχνίδι να είναι καλυτέρα προετοιμασμένοι.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του Νεοχωρίου Δημήτρης Θεοδοσίου προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Την Τέταρτη κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, θα ήταν ψέματα να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι παρότι  οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες, εύχομαι να έρθει να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος, και ο καλύτερος ας είναι ο νικητής.»

Μιχάλης Δημητρίου



 aitosports.gr