Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χαίρεται η Ελλάδα που έχει τέτοια ομάδα!

Στους 16 του παγκοσμίου κυπέλλου προκρίθηκε η Εθνική ομάδα νικώντας την Αργεντινή με 79-71 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον ομίλo φτάνοντας στις 5 νίκες, διατηρώντας το απόλυτο.




Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Καλάθης με 18 πόντους, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν πανταχού παρών  με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Από την αρχή του αγώνα η Ελλάδα ήταν η κυρίαρχη στο παρκέ και έφτασε να έχει διαφορά 19 πόντων. Στην τελευταία περίοδο χαλάρωσε και οι Αργεντίνοι με την δεύτερη και όχι την βασική τους πεντάδα και με τρίποντα απελπισίσας κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να μειώσουν στους τρεις βαθμούς.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη βρήκαν την ηρεμία τους και στο τέλος έφτασαν δίκαια στην επικράτηση που τους δίνει την δυνατότητα την Κυριακή να αντιμετωπίσουν την Σερβία και αν προκριθούμε θα παίξουμε με τον νικητή του ζευγαριού Αργεντινή-Βραζιλία.

Αργεντινή (Λάμας): Σκόλα 17 (5 ριμπ.), Μάτα, Καμπάτσο 10, Πριχιόνι 10, Λαπροβιτόλα 7, Γκουτιέρες 3, Ντέλια 4, Χερμάν 7, Νοσιόνι 8, Σαφάρ 5.

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μάντζαρης, Μπουρούσης 16 (15 ριμπ.), Ζήσης 13, Βασιλειάδης 2, Καλάθης 18, Παπανικολάου 6, Σλούκας 3, Καϊμακόγλου 2, Αντετοκούνμπο, Βουγιούκας 4, Πρίντεζης 15.

skygoal.gr