Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χρήστος Ρόβας.....απο την πρεμιέρα έδειξε πως είναι επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα. .



 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής  Χρήστος Ρόβας που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα  απο την   Ακαδημία  του Γ.Ο.Μεσολογγίου  έβαλε την υπογραφή του στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής,αφού πέτυχε και τα δύο γκόλ της ομάδας του Γιούχτα

Στην [πάνω φωτογραφία] ο 20χρονος επιθετικός σκοράρει  στο ΟΑΚΑ επι της ΑΕΚ με την ομάδα που αγωνιζότανε  πέρυσι τον Παναξιακό.
Γιούχτας – Τριγλία Ραφήνας 2-2

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Κρήτη όπου ο Γιούχτας παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Τριγλία Ραφήνας.

Μία… χαμένη αναμέτρηση κατάφερε να γυρίσει ο Γιούχτας ο οποίος αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Τριγλία Ραφήνας έφτασε στην ισοφάριση για να πάρει τον ανέλπιστο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τέρμα του Μάντζη. Δύο λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Παναγιωτόπουλου, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ραφήνας.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως, οι Κρητικοί αντέδρασαν και με δύο γρήγορα τέρματα ισοφάρισαν σε 2-2. Στο 51’ ο Ρόβας μείωσε σε 2-1 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 59’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κορτσινίδης, Παναγιωτόπουλος, Τζιράκης(46′Ιερωνυμάκης), Σεληνιωτάκης, Ποπζαφίροφ(46′ Νύκταρης), Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Ρόβας, Μυλωνάς, Μιχελάκακης.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μένιος, Λασπατζής, Μειμάρογλου, Ντουμπερέντ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Κολοκοτρώνης, Μάντζης, Χρυσάφης, Ζέκιο.
.onsports.gr