Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κλινικά νεκρός φίλαθλος από επεισόδια! Τραγωδία στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, καθώς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους

Κλινικά νεκρός φίλαθλος του Εθνικού!



Ξέφυγε η κατάσταση στην Κρήτη κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ηρόδοτο και στον Εθνικό Πειραιά. Η αναμέτρηση διεκόπη για 20 λεπτά στο 75’, λόγω επεισοδίων τα οποία ξεκίνησαν από την πλευρά των φιλάθλων των γηπεδούχων, που επιτέθηκαν στους φίλους των φιλοξενούμενων. Οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οπαδός της ομάδας του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άτυχος φίλος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει εσωτερική αιμορραγία. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι στο πλευρό του. Να αναφέρουμε ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και η πλευρά του Εθνικού δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλαθλος των Πειραιωτών διέμενε στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και βέβαια δεν θα μπορούσε να περιμένει ότι θα έπεφτε θύμα της παράλογης και αναίτιας βίας, που έλαβε χώρα σε ένα ματς, στο οποίο οι διοικούντες τον κρητικό σύλλογο προσδοκούσαν ότι θα είχε εορταστικό χαρακτήρα λόγω της επιστροφής του Ηρόδοτου στη φυσική του έδρα.
Ωστόσο, η βλακεία είναι ανίκητη, όπως αποδεικνύεται, και η βία στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Για την ιστορία τη νίκη πήρε με 1-0 ο Ηρόδοτος, με τον Καϊμακαμούδη να χρίζεται σκόρερ στο 90’.
Ηρόδοτος (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Αχιλλέως, Πρωτογεράκης, Μαυρίδης(73′ Προβυδάκης), Γενιτσαρίδης, Κοζυράκης(91 Μπαλάφας), Ζαφείρης, Καιμακαμούδης, Μωραίτης(67’ Κλωνάρης)
Εθνικός Πειραιώς (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) : Βουτσινάς, Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Μπένας, Χέλι, Πέτσις, Λαζανάς(69’ Σταφτσουλαι), Σούφλας, Λίγκος, Σάμιος(68’ Βελέτης), Παυλάκης(75′ Γκορόγια)
grasidi.gr/