Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη-πρόκριση ....δώρο στον προπονητή που γιόρταζε

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 4
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 0

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Προμηθέα ο Ναυπακτιακός Αστέρας κερδίζοντας με 4-0 .Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ναυπακτιακού είχε μια μικρή υπεροχή δημιουργώντας λίγες ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη όμως ο Ναυπακτιακός μπήκε ορεξάτος αντίθετα με τον Προμηθέα που έδειχνε κουρασμένος. Οι παίκτες του Σ. Σταύρου  βρήκαν ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με τους περισσότερους να έχουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.
 Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Ψυχογιός στο 51′ ύστερα από ωραία σέντρα του αδερφού του Αλ. Ψυχογιού, το 2-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Καραγιάννη που κέρδισε ο Μ. Βρουσάι λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Το 3-0 έκανε ο Κ. Ψυχογιός  με κοντινό πλασέ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Θανασιός με δυνατό σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γκασούκα.
Για τον Ναυπακτιακό διακρίθηκαν οι Ψυχογιός Κ. Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Μ. Βρουσάι (αν και έπαιξε λίγο), και για τον Προμηθέα Μπαλαμπάνης Ν. , Καλαβρουζιώτης,
Ναυπακτιακός Σ.Σταύρου :Ανδρεόπουλος , Χαντζηαντρέου(62′ Ανδρισόπουλος), Μπράνης, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης , Θανασιός, Ψυχογιός Κ., Σταυρόπουλος (52′ Βρουσάι Μ.), Ψυχογιός Αλ.(71΄Καλαβρουζιώτης).
Προμηθέας: Καλαβριζιώτης: Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Αντωνίου, Δημητρόπουλος(71′ Κυρίτσης Γρ.), Καζανάς, Μυλωνάς(79′ Αλμπάνης), Καλαβρουζιώτης Αν., Καλαβριζιώτης , Παπακωστόπουλος(59′ Μυτιλήνης)  Γιαβρουτας,  Ταμπάκης
Το φίλμ του αγώνα :
5′ Σέντρα Σταυρόπουλου κεφαλιά  του Δημόπουλου  η μπάλα άουτ.
15′ Σέντρα Α. Ψυχογιού κοντινή κεφαλιά Κ. Ψυχογιού αποκρούει ο Γκασούκας.
16′ Σουτ εξ επαφής του Κ. Ψυχογιού η μπάλα άουτ.
36′ Σουτ Καραγιάννη αποκρούει ο Γκασούκας .
42′ Σέντρα Θανασιού σουτ στη κίνηση Κ. Ψυχογιού η μπάλα άουτ.
47′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη σου από τη γωνία της μικρής περιοχής  αποκρούει με τα πόδια ο Γκασούκας στην επαναφορά ο Ψυχογιός στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα αλλά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.
51′Γκοοολ  Σέντρα Αλ. Ψυχογιού  από δεξιά ο Κ. Ψυχογιός από κοντά θα νικήσει το Γκασούκα.
58′ Σουτ έξω από την περιοχή του Καραγιάννη θα μπλοκάρει εύκολα ο Γκασούκας.
65′ Σουτ έξω από την περιοχή από το Μ. Βρουσάι η μπάλα θα περάσει δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
67′ Ο Μ. Βρουσάι θα βρεί ωραία τον Καραγιάννη που θα πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Γκασούκας θα αποκρούσει εντυπωσιακά .
68΄Σέντρα Καραγιάννη γυριστό σουτ από κοντά του Ψυχογιού Κ. η μπάλα άουτ.
70′ Σουτ του Καραγιάννη έξω από την μεγάλη περιοχή θα μπλοκάρει ο Γκασούκας.
73′ Γκοοολ Ο Βρουσάι ανατρέπεται μέσα στη περιοχή πέναλτι  για τον Ναυπακτιακό την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραγιάννης και θα κάνει το 2-0.
78′Γκοοολ  Σουτ του Ψυχογιού Κ. μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στα δίκτυα 3-0.
80′ Γκοολ Ο Βρουσάι θα κάνει ωραία ενέργεια θα μπει στη περιοχή θα πασάρει στον Θανασιό που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 4-0.
Φωτο Λ. Τσιλιγιάννη 
IMG_7800.jpgIMG_7814.jpgIMG_7826.jpgIMG_7827.jpgIMG_7828.jpgIMG_7829.jpg
.nafpaktianews.gr