Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οι νέοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί στις μικρές Εθνικές

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, επικυρώθηκαν οι προσλήψεις των ομοσπονδιακών τεχνικών στις Εθνικές ομάδες, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι.  Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέπτυξε την φιλοσοφία του σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία της Εθνικής ομάδας, αλλά και για τις "μικρές" εθνικές που αποτελούν τον προθάλαμό της...


Στη συνέχεια και κατόπιν της αξιολόγησης των βιογραφικών που είχαν ήδη υποβληθεί εκ μέρους των υποψηφίων, επικυρώθηκαναπό τον νεοαφιχθέντα Ομοσπονδιακό τεχνικό οι προσλήψεις των Ομοσπονδιακών προπονητών.
Οι "μικρές" Εθνικές Ομάδες οι οποίες και θα τελούν υπό την στέγη της Εθνική Ανδρών επανδρώθηκαν ως εξής:
Στην Εθνική Ελπίδων παραμένει ο Κώστας Τσάνας και ο νέος του συνεργάτης θα είναι ο Μιχάλης Ιορδανίδης
Την Εθνική Νέων αναλαμβάνουν οι Βασίλης Τζαλακώστας και Θανάσης Κιουπκιόλης
Στην Εθνική Παίδων παραμένει ο Βασίλης Γεωργόπουλος και ο νέος συνεργάτης του θα είναι ο Μάρκος Δήμος.
Τις Εθνικές Γυναικών θα προπονούν οι Δήμος Κάβουρας, Αντώνης Πριόνας ενώ παραμένει ο Δημήτρης Μπατσίλας
Καθήκοντα γυμναστών στις προαναφερθείσες Εθνικές Ομάδες θα εκτελούν οι Νεκτάριος Πανταζής ο οποίος παραμένει και ο Κοσμάς Καραγεώργος που μαζί με τους προπονητές τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης, Στέφανος Αϊβαλιώτης αποτελούν τα νέα αποκτήματα στο τεχνικό τιμ.
Τα νέα πρόσωπα λοιπόν που θα πλαισιώσουν τους παλιότερους είναι οι Μιχάλης Ιορδανίδης, Βασίλης Τζαλακώστας, Θανάσης Κιούπκιολης, Κοσμάς Καραγεώργος, Δημήτρης Μούσιαρης, Στέφανος Αϊβαλιώτης.
Το δίδυμο των γυμναστών τερματοφυλάκων Μουσιάρης - Αϊβαλιώτης προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και διετέλεσαν μεταξύ άλλων αμφότεροι συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου.
Σε ό,τι αφορά στους τεχνικούς της Ομάδας Νέων, ο Κιούπκιολης είναι κάτοχος UEFA A' & KNVB Ολλανδίας, έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ajax Ασπροπύργου, ενώ ο Τζαλακώστας έχει αγωνιστεί στον Αθηναϊκό, έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Βύρωνας, ο Ατρόμητος και ο Παναιγιάλειος και η Ακράτα. Ο Κοσμάς Καραγιώργος απέκτησε πρόσφατα το πτυχίο UEFA A’. Διετέλεσε προπονητής της ακαδημίας Συκάμινος, του ΠΑΣ Ωροπού, του ΑΟ Αυλώνας.
Το acadimies.gr εύχεται σε όλους καλή επιτυχία και διακρίσεις στα τμήματα των μικρών εθνικών ομάδων που θα αναλάβουν.

01/09/2014
acadimies.gr
Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου