Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντεμπούτο για Βαλμά στην ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα

 Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της  ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο νεαρός Μεσολογγίτης  αμυντικός Κώστας Βαλμάς και ήταν απο τους διακριθέντες στο άγώνα της ομάδας του με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης.

 Μεγάλη αδικία
Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έδωσε η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και δεν κατάφερε και αυτή τη φορά να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Γιάννη Τάτση υποδέχτηκε τη Skoda Ξάνθη στο ΠΕΑΚΙ και ηττήθηκε με 1-2, ένα αποτέλεσμα άδικο με βάση την εικόνα που είχαν οι ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μία ελαφρά υπεροχή, και έφτασαν στο γκολ στο 30' με τον Τουμαντζανίδη να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ παρά την προσπάθεια του Κοζάκη να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ προσπάθησε περισσότερο και τρία λεπτά αργότερα έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Κοτσίλας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και πίεσε για την ανατροπή του σκορ. Αρχικά ισοφάρισε στο 75' με ωραίο πλασαριστό σουτ του Κοζάκη και κυνήγησε το δεύτερο γκολ.
Όμως τελικά η Ξάνθη πήρε τελικά τη νίκη με 1-2 με γκολ στις καθυστερήσεις όταν σε αντεπίθεση ο Π. Ορφανίδης σκόραρε με πλασέ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Βαλμάς, Πασχάλης, Τάχιας, Κοζάκης, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος (67' Γκουγιάννος), Κοτσίλας (82' Μπουγαρίδης), Αναστασιάδης, Τζιάλλας (60' Αλεξίου).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Κολλάρας, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Μήττας (81' Δελλής), Τουμαντζανίδης (75' Χατζής), Ορφανίδης Π., Φασίδης, Λαζαρίδης (56' Μποντακίδης), Μελισσόπουλος.



 * Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιάννης Πετράκης μαζί με το γυμναστή της ομάδας, Βασίλη Αλεξίου.

sportsioannina.gr