Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλική ήττα με 3-0 για την ΑΕΜ από το Καραϊσκάκη

Την φιλική ήττα με 3-0 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΜ που υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης.


Όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι και από της δυο ομάδες κατά διαστήματα χωρίς σκοπιμότητες με τους δυο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Αρκετός ο κόσμος για ακόμα μια φορά στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την ΑΕΜ.

Πιο έτοιμη όπως ήταν φυσικό οι φιλοξενούμενοι που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους την επόμενη Κυριακή και που αγωνίζονται στο πρωταθλήματα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα γκολ για την ομάδα του Καραϊσκάκη σημείωσαν, στο 9΄ κάθετη μπαλιά από τον Καβαλλάρη με αποδεκτή τον Στάνσιεβιτς σουτ τελευταίου με τον Δουλιώτη να βρίσκει την μπάλα αλλά αυτή να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

Στο 24΄οι ρόλοι θα αντιστραφούν, από θέση οσφαιτ ο Στάνσιεβιτς θα βρει τον Καβαλλάρη με σουτ θα κάνει το 0-2.

Στο 40΄ομορφη ενέργεια από τον δραστήριο Στάνσιεβιτς, θα κόψει την μπάλα στο επερχόμενο Γραβάνη με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχές θα κάνει το 3-0.

Τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα τέρμα είχαν και οι γηπεδούχοι, στο 21΄κορνερ από δεξιά με τον Βαβάτσικο με την μπάλα να περναει απ όλους και από πλεονεκτική θέση ο Δερβίσης να μην μπορεί να την βάλει στα δίχτυα με το κεφάλι.

Στο 50΄θα είναι η σειρά του Γαβρίνα από πλεονεκτική θέση να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Καραγκούνη, ενώ και στο 72΄ομορφη ενέργεια από τον Βαβάτσικο που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του με το σουτ που θα κάνει από πλάγια θέση να περναει σύριζα άουτ από την συμβολή των δοκαριών.

*Ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι η αλλαγή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Θανάση Καβαλλάρη με τους φιλάθλους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Κέκελος – Κακατσίδης – Αντωνόπουλος.

ΑΕΜ: (Λαυράνος Θόδωρος) Δουλιώτης, Μακρής, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Ζαχαράκης, Ντζιμάνης, Δερβίσης, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Γαβρίνας, Γκάτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζής, Λένης, Διαμαντόπουλος Γ, Διαμαντόπουλος Χ, Κούσης, Πέκεζ, Ρούσσης, Βαλής, Καβαλλάρης, Αυτζής, Ντρούκας.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: (Καλτσής Βασίλης)Γκόρτζης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλλινς, Παγώνης, Χούσος, Γραβάνης, Καβαλλάρης, Στάνσιενιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκούνης, Μπαλάφας, Κακαβάς, Κατσαρός, Κυριάκης, Βασιλάς, Καλπακούλας, Βασίλιεβιτς, Νταλάκας, Κατσούλας, Δήμος, Μπαγεώργας.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr