Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ικανοποίηση για το πρώτο ημίχρονο στην ΑΕΜ...

 Η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε καλή εικόνα σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα με τον Απόλλων Θέρμου.



Η ομάδα του  Θεοδ. Λαυράνου  επιβλήθηκε με 3-1, και κρατάει κυρίως την εικόνα στό πρώτοημίχρονο  του παιχνιδιού και πλέον κοιτάζει το μέλλον πολύ διαφορετικά ,αφού στα δύο προηγούμενα  δύο φιλικά είχε προβληματίσει..Οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την απόδοση της ομάδας αφού ο Ντζιμάνης ΄΄εδεσε΄΄ τον προβληματικό στα αλλά δυο παιχνίδια ,χώρου του κέντρου,ενώ και ο υψηλόσωμος αμυντικός χάφ Δερβίσης Η.,που αγωνίστηκε στο β΄ημίχρονο δικαίωσε την φήμη που έχει στην γειτονική Πάτρα οτι πρόκειται για εναν αξιόλογο νεαρό ποδοσφαιριστή.
Οι Μεσολογγίτες ποδοσφαιριστές ήταν ορεξάτοι, μπήκαν δυνατά στο ματς,και παρότι βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκόρ, κυριάρχησαν, βρήκαν δίχτυα και μάλιστα τρείς φορές, είχαν δύο δοκάρια με σούτ του Βαβάτσικου 24΄και Θεοδωρίδη 40΄,ενώ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερες φορές, αν ο Θανάσης Μιχαλόπουλος  ήταν πιο ψύχραιμος σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.
Αμυντικά υπήρξαν κάποιες αδράνειες, που καλό είναι να αποφευχθούν απέναντι σε πιο δυνατούς αντίπαλους,αν και αυτοί που αποτελούσαν την αμυντική γραμμή της ΑΕΜ,δύσκολα θα αγωνιστούν ξανά μαζί αφού απουσίαζαν ο τερματοφύλακας Δουλιώτης, ο Δενδρινός Π.,και ο Πασπαλιάρης Γιάννης.
Ο Θ. Λαυράνος  παρέταξε την ΑΕΜ με τον Κοντογιώργο  στο τέρμα και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- με τους Μακρή -Νταλαγιώργο-Ζαχαράκη-Θεοδωρίδη. Οι  Ντζιμάνης-Νικολόπουλος Γ. ήταν οι αμυντικοί μέσοι και εσωτερικοί μέσοι και ο Μιχαλόπουλος Θαν.επιτελικός μέσος. Ο Βαβάτσικος ξεκίνησε αριστερά, ο Γαβρίνας  δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκάτσης Βαγ.
Ταγκόλ του αγώνα πέτυχαν οι.....
.Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξαν στο 7΄οι φιλοξενούμενοι με ευστοχο πέναλτυ του  Μπρέσιακα, το οποίο  είχε κερδίσει ο Καρβελάς όταν ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Νταλαγιώργο 0-1.

Στο 14΄ θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, μετά απο ωραίο συνδυασμό των τεσσάρων ΄΄μπροστινών΄΄ παικτών της ΑΕΜ  ο Γαβρίνας θα βρει στον κενό χώρο τον Γκάτση, αυτός θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος της περιοχής για τον Μιχαλόπουλο που με την σειρά του θα δώσει στον Βαβάτσικο, που με σούτ θα πετύχει το πρώτο του γκόλ με την φανέλα της ΑΕΜ και  1-1.

Στο 16΄ θα είναι η σειρά του Γκάτση να χριστεί σκόρερ, δυνατό σουτ του Βαβάτσικου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ασταθής απόκρουση του Κούτρα με τον έμπειρο Βαγ.Γκάτση να καραδοκεί και να κάνει το 2-1.

Στο 31΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γκάτση, ο Γαβρίνας θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 3-1.παρα την προσπάθεια του Κουτρα.
Στο β΄ημίχρονο οι πολλες αλλαγες που έκαναν οι γηπεδούχοι αλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, και το σκόρ έμεινε στα επίπεδα του α΄ημιχρόνου...




                    ο Θανάσης Μιχαλόπουλος σε μιά προσπαθειά του...

                              ο Βαγγέλης Γκάτσης ανάμεσα απο 5..!!!!αντιπάλους





 ενα ωραίο στιγμιότυπο στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων με τον μεγάλο της ομάδας Γκάτση Βαγ.να παίζει κεφαλιές με τον μικρό της ομάδας τον 15χρονο Ακρίδα Ζήση, και μάλιστα για αρκετή ώρα χωρίς να του πέσει η μπάλα....