Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το πλάνο δεν αλλάζει στο ΓΟΜ

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γ.Ο.Μ. μπορεί να αγωνίζεται στον μαραθώνιο της Β΄ΕΠΣΑ αλλά δεν παρεκκλίνει της φιλοσοφίας του που έχει να κάνει με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών και την μεταπήδηση τους στην  ΄΄θυγατρική ΄΄ ομάδα της ΑΕΜ.



Την αρχή έκαναν Αυτζής Ι.-Διαμαντόπουλος Χ.-Βαλής Μ.-Χατζής Δ.-Λένης Κ.-Ντρούκας Α.  που μετακόμισαν στην ΑΕΜ, και φέτος ακολουθούν τα ΄΄χνάρια τους ΄΄ και ο Ρούσσης Π.[πάνω φωτογραφία],Τάσσος Π.,Ακρίδας Ζ.,Ρήγας Ι.,Αντωνόπουλος Γ., Αλεξανδρή Κ.,.Διαμαντόπουλος Ι., που απο την υπερπρωταθλήτρια  [2013-2014]παιδική ομάδα .της ΑΕΜ ,θα αγωνιστούν στον ΓΟΜ.

Με αυτό το σκεπτικό  η νεανική Μεσολογγίτικη ομάδα, και με τους έμπειρους 16χρονους απο την περυσινή χρονιά Μπλαχούρα Π.-Βρέττα Δ.-Παππά Β.-Ιωάννου Γ.-Ρόμπολα Γ,Ζησιμόπουλος Ι.,Μπουκουβάλας Γ.,Ρεβέκη Χαρ.. θα παρουσιάσουν ένα πιο νεανικό σύνολο,με σκοπό και πάλι την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, ικανών να κάνουν το μεγάλο άλμα μιας και τους δίνεται η ευκαιρία και παρά το νεαρό της ηλικίας τους να αγωνισθούν και να «ψηθούν» αποκτώντας πλούσιες εμπειρίες…

                                                 Aλεξανδρής Κώστας


 ο υψηλόσωμος ταλαντούχος αμυντικός Π. Τάσσος με τον πρόεδρο της ΑΕΜ Διον.Βισβίκη
                                                Ρήγας Ι.-Ακρίδας Ζ.
                                            Ο 15χρονος τερματοφύλακας Γ. Αντωνόπουλος
                                                  Διαμαντόπουλος Ι.[δεξιά στην φωτογραφία]