Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία η Ενωση Ευηνοχωρίου...

Η Ενωση Ευηνοχωρίου   ξεκίνησε τη προετοιμασία της για τη σεζόν 2014-15 με όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο την κατάκτηση  της 1η θέσης στον Α΄Ομιλο της Β΄Κατηγορίας, όπου αναμένεται πιο δύσκολος από την περσινή σεζόν, αφού πολλές ομάδες ενισχύθηκαν.



Ο πρόεδρος της ομάδας, Ευάγγελος Αλαφοδήμος , έδωσε το παρών στο γήπεδο παρουσιάζοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, , που τους καλοσώρισε στην ομάδα, και ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά,   <<Όπως πέρυσι προσπαθήσαμε και πετύχαμε τους στόχους μας στο γήπεδο, φέτος θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Κάναμε αλλαγές στο ρόστερ, αυτοί που ήρθαν θεωρούμε πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές . Θα γίνουν και μερικές προσθήκες ακόμα και μετά θα είμαστε έτοιμοι>>.
..Το λόγο για την επίσημη «πρώτη» της ομάδας και τους φετινούς της στόχους πήρε στη συνέχεια ο προπονητής Κώστας Βλάχος [διακρίνεται στην φωτογραφία με την μπάλα ,με αντίπαλο το φετινό απόκτημα της ομάδας Γιώργο Κουντούρη],ο οποίος χαρακτήρισε ανταγωνιστικότερο το φετινό πρωτάθλημα αφού υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που ενισχύθηκαν, και ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.