Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συμπληρώνεται το παζλ της νέας ΑΕΜ...

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να θεωρείται διήμερο ξεκούρασης, αλλά αυτό δεν ισχύει για την Διοίκηση της ΑΕΜ, που οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν για την Μεσολογγίτικη ομάδα.



Παρότι έφυγαν απο την ομάδα πολλοι παίκτες που ήταν βασικά άτού την αγωνιστική περίοδο ο Μεσολογγίτικος σύλλογος  δεν πτοείται και σχεδιάζει να δώσει την δική του «απάντηση» στο μεταγραφικό παζάρι.
Τς τελευταίες μέρες η ΑΕΜ έχει προχωρήσει σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές αποκτώντας τον Κώστα Βαβάτσικο και τον Δήμο Γαβρίνα. Δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου στην διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.Δέν θα πρέπει να ξεχνάμε και την 3η μεταγραφή της ΑΕΜ που είναι ο Δημ.Μπαρμπαρούσης που παρότι προέρχεται απο τραυματισμό δείχνει οτί σύντομα θα γίνει μια αξιοπιστη λύση για την ομάδα.
Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ομάδας του Μεσολογγίου όμως αναμένεται να συνεχιστεί στην διάρκεια της εβδομάδας και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχουν ανακοινωθεί δυο ακόμα ποδοσφαιριστές.με εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση σε καλό δρόμο είναι και οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που ήταν βασικά ατού, με τον Θανάση Μιχαλόπουλο να τίθεται απο αύριο στην διάθεση του προπονητή του
Εκτός των τριών μεταγραφών [Βαβάτσικος-Γαβρίνας-Μπαρμπαρούσης], εκείνος που εντυπωσιάζει στις προπονήσεις είναι ο 18χρονος Γιάννης Πασπαλιάρης που διακρίνεται για την ταχύτητα του, ενώ διαθέτει καλή τεχνική, ντρίμπλα και σέντρα.
.
Γιάννης Πασπαλιάρης διακρίνεται δεξιά στην φωτογραφία σε μια προσπάθεια του, απο παλιότερο φιλικο αγώνα της ΑΕΜ με την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού
.
Θανάσης Μιχαλόπουλος