Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα επεισόδια στον φιλικό αγώνα Καλαμάτα- ΠΑΟ Βάρδας

Ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι παρακολούθησαν οι περίπου 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της παραλίας για να παρακολουθήσουν την κατά τα άλλα φιλική
αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Βάρδα.
Ο νεαρός Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός της Βάρδας, Άγγελος Σαραντόπουλος, βρέθηκε πολλές φορές στο «επίκεντρο», αλλά κανείς δεν περίμενε τις σκηνές που εξελίχθηκαν γύρω στο 70′ όταν μετά από επικίνδυνο τάκλιν του  Ανδριέλου  στον Χριστοφιλέα, και αφού οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν μερικά «γαλλικά», ο ποδοσφαιριστής της Βάρδας κινήθηκε προς το μέρος του αμυντικού της Μαύρης Θύελλας ζητώντας του έντονα τον λόγο.
Τα αίματα άναψαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια  ενώ κάποιοι άλλοι, οι περισσότεροι είναι η αλήθεια προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.   Την ίδια στιγμή περίπου 15 φίλαθλοι της Καλαμάτας  μπήκαν  στον αγωνιστικό χώρο και μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, κινήθηκαν απειλητικά προς τους  ποδοσφαιριστές της Βάρδας, και με κάποιους μάλιστα ήρθαν πολύ κοντά, ενώ έπεσαν και κάποια αντικείμενα.  Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα στην συνέχεια αφού οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν τελικά μετά από ώρα να κατευνάσουν τα πνεύματα. Εν τω μεταξύ ο διαιτητής και οι βοηθοί είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, όση ώρα εξελίσσονταν τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα, όμως επέστρεψαν μετά από περίπου 5 λεπτά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων ο Τάκης Σακελλαρόπουλος με τον μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου Νίκο Κλιτσίδη που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν το φιλικό, αποχώρησαν ενοχλημένοι από την άσχημη εικόνα των επεισοδίων μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έγινε σε ένα φιλικό παιχνίδι!
Πηγή: taklin.gr