Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισοπαλία στο πρώτο φιλικό για Ολυμπιακό Παναιτωλίου και Φλόγα Παλαιομάνινας

Ισόπαλο με σκορ 2 - 2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και τη Φλόγα Παλαιομάνινας.    

                                                                                                                                         Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παντάνασσας η ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος με γκολ του Γιάννη Γαρούφη. Η Φλόγα προηγήθηκε με τον Ξευγένη στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Κώστα Τάκου να ισοφαρίζει στο δεύτερο με κεφαλιά του Ντίνου. Ο Πάνος Γιαννοκώστας με μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Κατσαβοχρήστο έδωσε για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ομάδα της Παλαιομάνινας και ο Γαρούφης στο τέλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2 - 2.
Το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να μπουν σε ρυθμό αγώνα μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις και στους δύο προπονητές να εντοπίσουν αδυναμίες που θα κληθούν να διορθώσουν στη συνέχεια. Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία, σε ένα φιλικό που είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Λουκάς Καλαμπόκης και Χρήστος Κουτσομπίνας, βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και με επιτυχία στους στόχους.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Δημονίτσα, Βλάχου και Παππά, που πήγαν πολύ καλά στο παιχνίδι.
olatagoal.gr