Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

A.E.M...Τα φιλικά προετοιμασίας δεν δίνουν… πρωταθλήματα, αλλά γίνονται για να φανεί η δουλειά που θέλει μία ομάδα

Φιλική ήττα για την ΑΕΜ με 1-0 από την Δόξα




Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΜ το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου από την ομάδα της Δόξας Καινουρίου.

Το σκορ αδικεί περά ως περά την ομάδα του Μεσολογγίου, με βάση την ροη και τις ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στο πρώτο ημίχρονα οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν όλους τους χώρου πίσω και να προσπαθούν να χτυπήσουν σε κάποια ενδεχόμενη αντεπίθεση.

Τέσσερις καλές ευκαιρίες θα έχουμε στο πρώτο μισό και όλες θα είναι για την ΑΕΜ, δυο όμορφα σουτ έξω από την περιοχή του Νικολόπουλου με τον Ευθυμίου να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια, μια σέντρα σουτ από δεξιά του Πασπαλιάρη με την μπάλα να κατευθύνεται μέσα και με υπερένταση ο Ευθύμιου θα διώχνει σε κόρνερ, και μια ευκαιρία με τον Γκάτση να άστοχη από πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κόπωση θα είναι εμφανής περισσότερο για την ομάδα του Μεσολογγίου που έχει ξεκινήσει πολύ αργότερα την προετοιμασία από την ομάδα της Δόξας και με τους περισσότερους παίκτες να έχουν μπει τις τελευταίες 10 μέρες στις προπονήσεις.

Στο 60΄θα έχουμε δοκάρι για τους γηπεδούχους, όταν σουτ του Βαβάτσικου έξω από την περιοχή του Χασιώτη θα τραντάξει την συμβολή των δοκαριών με τους αμυντικούς να διώχνουν μακριά.

Η κόπωση των γηπεδούχων θα αναγκάσει τον τεχνικό τον κανονιέρηδων Θόδωρο Λαυράνο μέχρι το 70΄να έχει προχωρήσει σε αλλαγή όλης της ενδεκάδας με την όποια ξεκίνησε το παιχνίδι.

Η φάση που θα διαμορφώσει το τελικό σκορ θα έρθει στο 80΄, λάθος στην μεσαία γραμμή για του γηπεδούχους με τον Βάτσιο να κάνει την επέλαση από αριστερά και να ανατρέπετε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Κοντογιώργο, με τον ρέφερι να δείχνει τα έντεκα μέτρα.

Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Αλτζερίνη και θα κάνει το τελικό 0-1 για την ομάδα του.

Πολύ καλά στοιχειά από την ομάδα του ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου αν και στα δυο ημίχρονα περιορίστηκε στο να αμύνεται και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Καλυτέρα στάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που έδειξαν σε κάποιες φάσεις να αρχίζουν να βρίσκουν κάποια ομοιογένεια, επιβεβλημένη πρέπει να θεωρείτε η μεταγραφική ενίσχυση έστω την ύστατη ώρα για την ομάδα, ώστε με πολύ δουλεία και υπομονή να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι, Παναγιωτόπουλος – Κολοσιώνης – Χουλιάρας.

ΑΕΜ: (Θόδωρος Λαυράνος) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Δαλαγιώργος, Ζαχαράκης, Νικόλοπουλος, Βαβάτσικος, Μιχαλόπουλος, Γαβρίνας, Γκάτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοντογιώργος, Διαμαντόπουλος Γ, Διαμαντόπουλος Χ, Μπαρμπαρούσης, Χατζής, Λένης, Αυτζής, Βαλής, Παπαθανάσης, Ρούσσης, Καβαλλάρης και Ακρίδας.

ΔΟΞΑ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Ευθυμίου, Ασημακόπουλος, Κωσταντίνου, Μπισμπίκη, Σαλμάς, Αλτζερίνης, Τζωρτζοπουλος, Κουτσικάκης, Στρεμμένος, Κουτσολάμπρος, Μπλάνης.

Αγωνίστηκαν και οι:  Χασιώτης, Σορόβος, Βάσιος, Αυγέρης και Κουτσολάμπρος.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr