Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιώργος Αλαφοδήμος....Ένας μικρός «μάγος» στο παρκέ!


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ειναι σην ευχαριστη θεση να σας ενημερώσει οτι το camp που συμμετεΙχε ο αθλητης μας ΑΛΑΦΟΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τελείωσε με επιτυχία η πρώτη ΕλληνοΣέρβικη συνεργασία που πραγματοποιήθηκε
 στο Ο.Α.Κ.Α. από 16/6/14 μέχρι και 28/6/14 .


Σημαντική εμπειρία για τους μικρούς μπασκετμπολίστες που είχαν την ευκαιρία να μάθουν νέα πράγματα από προπονητές αρκετά υψηλού επιπέδου. Η προπονητική ομάδα του Greece-Serbia Basketball Camp αποτελείτε από τους:
DORDE JOVISIC: προπονητής στην Sloboda (Α1 Κατηγορία Ανδρών) , απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας του Βελιγραδίου , θεωρείτε ένας από τους ποιο ταλαντούχους νέους Προπονητές στην Σερβία καθώς έχει αναδείξει πολλούς Σέρβους αθλητές που κάνουν διεθνή καριέρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 Κατηγορία Ανδρών στην Ελλάδα ,θεωρείτε ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην χώρα μας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1995 με την Εθνική ομάδα των εφήβων, συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων, και Ανδρών. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του στο Ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους μπασκετμπολίστες.
DANIAL JAHIC: Εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης μπασκετμπολίστα. Έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Προπονητές στην φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση νέων αθλητών.
ΦΩΤΗΣ ΖΕΡΒΑΣ: Τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Νόβι σάντ της Σερβίας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Προπονητής μπάσκετ σε μικρές ηλικίες τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Γιώργος άφησε κάλες εντύπωσεις, και δώσανε ραντεβού για το άμμεσο μελλον, έμεις απο την πλευρά μας να ευχάριστήσουμε τον ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗ για την σπουδαία πρωτόβουλια. Να ευχηθούμε στον μικρό Τιώργο ανάλογη συνέχεια και πολλές επιτυχίες!!