Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

5ος ποδηλατικός γύρος Ευηνοχωρίου - 2014

 Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου ο 5ος ποδηλατικός γύρος Ευηνοχωρίου στον οποίο και φέτος ανταποκρίθηκαν δεκάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών.




Μια όμορφη βόλτα στο χωριό μας συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων που συνδύασε την άσκηση του σώματος , το γέλιο, την χαρά και την διασκέδαση των ποδηλατών.

Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής είχαν στηθεί κιόσκια που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες νερά και χυμούς (Κερατέα, πλατεία Οδυσσέας Ελύτης, ενδιάμεσο, κάτω συνοικισμό, τερματισμός) σε μια άριστη συνεργασία των συλλόγων Άγιος Ιωάννης, Αρχαία Καλυδώνα, Ιππικός Όμιλος, Κοίμηση Θεοτόκου με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου και με την σημαντική συμμετοχή και συνεισφορά των εθελοντών της Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής, χορηγοί ήταν οι : η επιχείρηση Home & Tools (Γεωργία Ξηρού), η εταιρία Τέρνα και η συγχωριανή μας κ. Ελπίδα Δρόσου.

Τιμήθηκαν για την συμμετοχή και την αγάπη τους στο ποδήλατο οι : Κόντος Χ. Ιωάννης, Μπελέκος Ευθύμιος, Κοντός Δ. Νικόλαος, η ομάδα της Ε.Ο.Ε.Δ, η μικρότερη που συμμετείχε Σίλια Ντούνη και τα αδέλφια Παναγιώτης και Βασιλική Διαμαντοπούλου που βρίσκονται σε διακοπές αφού μένουν με τους γονείς τους στην μακρινή Νορβηγία.

Συγχαρητήρια στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου και στον ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνο Ξηρό που και φέτος διοργάνωσαν μια άψογη και ασφαλή εκδήλωση…







http://evinochori-kalidona.gr/