Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα στο Μεσολόγγι 2008...

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008  κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικής στον 2ο Ομιλο και πλέον προετοιμάζεται για τα δύσκολα «μονοπάτια» της Β' Εθνικής. Η Μεσολογγίτικη ομάδα  θα αγωνιστεί  για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία τους στο πρωτάθλημα Β΄εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας ιστορικούς και γεμάτους εμπειρία συλλόγους.



Για μία μεταγραφική «βόμβα», που εφόσον… «σκάσει» θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, αφού η ομάδα βρίσκεται κοντα στην απόκτηση 17χρονης που αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων.
Η νεοφώτιστη ομάδα  προσπαθεί να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει του πρωταθλήματος της Β” Εθνικής. Οι επόμενες μέρες ίσως και ώρες να είναι άκρως αποκαλυπτικές.
Σε αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων, έχουμε και το μεγάλο αγκάθι πού είναι  να παρουσιάσουν μια ένδειξη ενδιαφέροντος για την συνέχεια της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο ορισμένοι ανθρωποι του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Μέσα στις τάξεις των ανθρώπων που ενδιαφέρονται, ακούγονται και ορισμένα ονόματα παλιών ποδοσφαιρικών παραγόντων της περιοχής μας..