Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πήρε την άνοδο ο Σταυρός Καλυθίων

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτυ ο πρωταθλητής του έβδομου ομίλου, Σταυρός Καλυθίων επικράτησε με 6-5 στα πέναλτυ επί της δευτεραθλήτριας του πρώτου ομίλου, Βασίλισσας Θράκης και κέρδισε το έβδομο εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική.


Το σκορ άνοιξε ο τυπικά γηπεδούχος Σταυρός με την Τσικούρη στο 35’ και με το 1-0 αποχώρησαν για τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο 9’ της επανάληψης, η Στεφανίδου απάντησε και έκανε το 1-1 αποδεικνύοντας ότι οι Βασίλισσες δεν το έχουν βάλει κάτω.
Στην κανονική του διάρκεια το ματς έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο σύλλογοι συνέχισαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην παράταση αλλά μάταια.
Ο αγώνας μπαράζ οδηγήθηκε στα πέναλτυ όπου η ομάδα από τη Ρόδο επικράτησε με ένα πέναλτυ διαφορά και πανηγύρισε μέσα στο Ρέντη την άνοδο στην Β’ κατηγορία.
Συνεπώς, τα εισιτήρια για το ταξίδι στην Β’ Εθνική κατοχυρώθηκαν με τις Ροδόπη ’87, Μεσολόγγι 2008, Πανηλειακό, Αγία Παρασκευή, Σεπολιακό, Ανάληψης ΑΟ και Σταυρό Καλυθίων να δίνουν ραντεβού την επόμενη σεζόν σε ανώτερα σαλόνια.
skygoal.gr