Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρώτη στο τουρνουά της Μολδαβίας η Εθνική Κορασίδων με εκπροσώπηση του Μεσολόγγι 2008 απο την Μαρία Καπνίση


Την τρίτη της εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας  Κορασίδων πραγματοποίησε  η Μαρία Καπνίση [διακρίνεται 3η απο αριστερά στην πάνω σειρά με την φανέλα με το 14],στο τουρνουά της 


.
Μολδαβίας,                                                                                                                                                        και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο λόγω πολύμηνης απουσίας λόγω τραυματισμού η χρονιά της έκλεισε θαυμάσια,αφού απο την μία η ομάδα της το Μεσολόγγι 2008 κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην ΒΈθνικη , και από την άλλη  η συμμετοχή της στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων στο τουρνουά  της Μολδαβίας ήταν το επιστέγασμα στην προσπάθεια της που έχει να κάνει με την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά γιατί υπάρχει ένα ρητό που λέει πως «είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, είναι δύσκολο να παραμείνεις εκεί». Και φυσικά η αλήθεια που κρύβεται μέσα σ’ αυτό, είναι η μαγική λέξη «διάρκεια». Δεν φτάνει να κάνεις κάποιες καλές εμφανίσεις και για να το κάνεις, πρέπει έχεις διάρκεια στην καλή απόδοση.
Νικήτρια του τουρνουά στη Μολδαβία η Εθνική κορασίδων
 Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η Εθνική Κορασίδων στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA στη Μολδαβία. Αυτή τη φορά στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της διοργανώτριας του τουρνουά χώρας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τη φιλοδώρησε με 6 γκολ (6-1)!

Τα κορίτσια μας εκπληκτικά από το ξεκίνημα έως το τέλος του αγώνα δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους και με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Χατζηνικολάου έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη και τον ιδανικό τρόπο να κλείσουν την παρουσία τους στο τουρνουά, του οποίου κατέκτησαν το τρόπαιο!

Η Χατζηνικολάου πέτυχε καρέ των γκολ (δύο σε κάθε ημίχρονο), πετυχαίνοντας ρεκόρ για το επίπεδο της Εθνικής Κορασίδων. Η νεαρή διεθνής άνοιξε το σκορ στο 17' και στο 20ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα της Εθνικής και τα δικά της. Η Γάτσιου στο 26ο λεπτό έκανε το 3-0 και η Μολδαβία μείωσε προσωρινά στο 29ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών κατόρθωσε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Η Χατζηνικολάου με φόρα από το πρώτο μέρος σημείωσε δύο γκολ στο 69ο και 72ο λεπτό, πριν η Σαρρή στο 74ο λεπτό κλείσει τον πίνακα του σκορ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ευάγγελος Κουτσάκης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων δήλωσε πως «η εικόνα που έβγαλαν τα κορίτσια, τόσο εντός γηπέδου, όσο εκτός στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, ήταν εξαιρετική. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια διότι με την παρουσία τους τίμησαν με το παραπάνω και εκπροσώπησαν επάξια την Εθνική Ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UEFA, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά τους. Απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και απεικόνισαν και γι αυτό τις ευχαριστούμε τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις Εθνικές Γυναικείες Ομάδες».

ΕΛΛΑΔΑ: Μαργαρίτη (41' Γιαννακούλη), Πυθαρούλη (41' Στεφάτου), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαιωάννου (72 Λέντη), Γάτσιου, Χατζηνικολάου, Λιάκου, Σαρρή, Ευσταθιάδου (56' Γιάννου), Καπνίση (56' Γεωργιάδου).













πηγη...epo.gr