Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εύκολη υπόθεση η πρόκριση για τον Ναυπακτιακό.

.


ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 4
ΟΔΥΣΣΕΑΣ 0
Εύκολη υπόθεση η πρόκριση για τον Ναυπακτιακό Αστέρα που ξεπέρασε  το εμπόδιο του Οδυσσέα Νυδριού. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν  την εστία του Ανδρεόπουλου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτικαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Οδυσσέα αλλά με το γκολ του Καλαβρουζιώτη στο 35’  τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα γι αυτούς. Ο Ναυπακτιακός στην επανάληψη έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του βρήκε διαδρόμους έχοντας σε εξαιρετική ημέρα του Καραγιάννη και Μικελάτου που οργάνωναν με «μαεστρία» το παιχνίδι της ομάδας τους. Στο 58’ Ο Μικελάτος θα δεχτεί την μπάλα στη μεγάλη περιοχή θα κάνει ωραία προσποίηση και με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Σκιαδά κάνοντας το 2-0. Στο 68’ σε μια φάση διαρκείας  ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Καζανάς θα πιάσει την κεφαλιά η οποία θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά το Θεοχάρης με κοντινό σουτ θα στείλει τη μπάλα για Τρίτη φορά στα  δίκτυα του Σκιαδά. Το τελικό σκόρ θα διοαμορφώσει ο Σπύρος Αδραχτάς που μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες που η μια σταμάτησε στα χέρια του Σκιαδά και η άλλη στην εξωτερική πλευρά των δικτύων θα καταφέρει να  πετύχει γκολ βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.
Καλή διαιτησία του κ. Μακρυπόδη και των βοηθών του κ. Γκοτσόπουλου και Κότσα.
Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82’ Παπαδόπουλος), Ερινάλντο, Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης, Θανασιός, Καραγιάννης,Γεωργακόπουλος (77’ Καρτσακλής), Καλαβρουζιώτης, Μικελάτος(79’ Μυτιλήνης).
Οδυσσέας  Νυδριού: Σκιαδάς, Σέρβος, Γαζής( 71’ Βερύκιος), Δασκαλάκης, Κτένας, Φλούδας, Βρεττός, Χρυσοβιτσάνος,Βακουφτσής(79’ Σταυρόπουλος), Ορφανός, Κοντογιάννης.
Το φιλμ του αγώνα:
19’ Ο Ερινάλντο έπαιξε ωραία το ένα δύο με τον Καραγιάννη ανοίγει την μπάλα περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Σκιαδά.
35’ Γκοοολ Μικελάτος και Καραγιάννης παίζουν ωραία το ένα δύο ο Καραγιάννης κάνει ωραία σέντρα κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα στα δίκτυα.
39’ Γυριστό σουτ του Καλαβρουζιώτη η μπάλα άουτ
44’ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα θα περάσει άουτ.
46’ Γυριστό σουτ του Θεοχάρη η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ
58’ Γκοολ Ο Μικελάτος στην καρδιά της άμυνας με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.
68’ Γκοολ Κόρνερ του Καραγιάννη κεφαλιά του Καζανά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στρώνετε στον Θεοχάρη  που με κοντινό σουτ κάνει το 3-0
81’Γκοοολ ο Αδραχτάς από δεξιά θα μπεί στη μεγάλη περιοχή και από θέση τετ α τετ θα νικήσει τον Σκιαδά.
.nafpaktianews.gr
IMG_7485IMG_7474IMG_7471IMG_7570