Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η ΑΕΜ χόρεψε στη βροχή και συνέτριψε 6-0 το ΠΦΟ Πανόπουλου

.


ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΦΟ Πανόπουλο 6-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεκτάριο Ζέρβα ένα γκολ και τρεις ασίστ στο παιχνίδι, η ΑΕ Μεσολογγίου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος ομάδα της Αμαλιάδας να την φιλοδωρήσω με έξι τέρματα.

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του ο τεχνικός των κανονιέρηδων Δημήτρης Σκούνας, που έκανε και την κίνηση ματ στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας από την αρχή του παιχνιδιού τον Νεκτάριο Ζέρβα που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Δυο ευκαιρίες και ισάριθμα δοκάρια για του φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, και ενώ το σκορ ήταν ήδη 5-0, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει καθώς οι γηπεδούχοι προχώρησαν νωρίς και στις τρεις αλλαγές.

Λίγος ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου λογω των κακών καιρικών συνθηκών, και της συνεχόμενης βροχόπτωσης καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Φάσεις και γκολ:

6΄ Σέντρα από δεξιά για την ΑΕΜ με τον Καβαλλάρη, η μπάλα θα περάσει παράλληλα με το τέρμα με τους Τσιούνη και Ζέρβα Ν. να μην μπορούν να την σπρώξουν προς τα δίχτυα.

15΄ Σουτ του Νάκου έξω από την μεγάλη περιοχή, πέφτει και αποκρούει στην γωνιά του ο Αντωνόπουλος.

19΄ Γέμισμα του Ζέρβα Ν. από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, κεφάλια του Καβαλλάρη προς τον Τσιούνη με τον σουτ ο τελευταίος θα ανοίξει το σκορ 1-0.

23΄ Σέντρα από δεξιά με αποδέκτη τον Ζέρβα Ν., που  από έξω αριστερά και με σουτ θα κάνει το 2-0.[φωτογραφία]

34΄ Σέντρα από αριστερά του Ζέρβα Ν. στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Καβαλλάρη και 3-0.

38΄ Σέντρα από δεξιά του Καβαλλάρη προς τον Τσίουνη, σουτ του τελευταίου και 4-0.

50΄ Ο Τσιούνης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, όμορφο γύρισμα του Σαραντόπουλου προς το Νάκο, με πλασέ θα κάνει το 5-0.

63΄ Πρώτη φάση στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, σουτ με τον Λυμπέρη με την μπάλα να σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα Δ.

65΄ Δεύτερη φάση δεύτερο δοκάρι σε διάστημα δυο λεπτών για το Πανόπουλο, σουτ του Τσουμάκα με την μπάλα να σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα Δ.

68΄ Όμορφο σπάσιμο τις μπάλας από τον Ζέρβα Ν. αριστερά στο Σαραντόπουλο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια θα διαμορφώσει το τελικό 6-0.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας, Ζαχαράκης, Ανυφαντής (58΄Νούλας), Καβαλλάρης (46΄Σαραντόπουλος), Λίτσος, Μπαλαούρας (53΄Φιλάι), Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος, Ζέρβας Ν.

Πανόπουλο: Αντωνόπουλος, Γερασιμόπουλος, Σιούλας (46΄Μπουτσικάκης), Παναγιωταράς, Κουτελιέρης, Βάτσης, Τσουμάκας, Καμαρινός, Λυμπέρης (72΄Αλιμπέου), Οικονομόπουλος (61΄Παρασκευόπουλος), Παπαθεοδώρου.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr