Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευκολο προσπέρασμα απο το Κεφαλόβρυσο για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

 Κάνοντας το δύσκολο να φαίνεται τόσο απλό, το «εξπρές» του Κώστα Ξηρού δε σταμάτησε ούτε στο Κεφαλόβρυσο την ξέφρενη πορεία του προς το τίτλο. Η πρωτοπόρος ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου, πέρασε πολύ εύκολα από μία δύσκολη έδρα το μεσημέρι του Σαββάτου με το ευρύ σκορ 0-6 και διατηρήθηκε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



  Περισσότερο ουσιαστικό παρά εντυπωσιακό το παιχνίδι των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, επιθετικό και με όμορφους συνδυασμούς στο δεύτερο.
ΦΑΣΕΙΣ:
2΄, Στη πρώτη επίθεση του αγώνα, ο Σιδηράς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να βάλει μπροστά την ομάδα του. Η σέντρα έγινε από δεξιά από τον Φούντα αλλά ο σέντερ φορ των γηπεδούχων δε μπόρεσε από το ένα μέτρο με κεφαλιά να χρισθεί σκόρερ.
13΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Τσαλίκης από δεξιά έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Αστέρα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κράνης με σουτ μέσα από τη περιοχή ανοίγει το σκορ.
21΄, Σουτ άουτ ο Ανδρεάκης.
23΄, Σέντρα ο Κράνης, κεφαλιά άουτ ο Πατούλιας.
25΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Μακρής πραγματοποιεί τη σέντρα από δεξιά, ο Παππάς στη προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, τη στέλνει με το κεφάλι στα δίχτυα του Τσοκάντα.
33΄, Δυνατό σουτ του Κράνη, διώχνει σε κόρνερ ο Τσοκάντας.
40΄, ΓΚΟΛ!!! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλίκη, ο Ρισβάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ εντός περιοχής διαμορφώνει το 0-3.
49΄, Κόρνερ για τους γηπεδούχους, κεφαλιά άουτ ο Μηλιώτης.
53΄, ΓΚΟΛ!!! Ένα από τα ομορφότερα σε δημιουργία φετινά γκολ της Ακαδημίας. Ο Ρισβάς πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, πέρασε έναν αντίπαλο, συνέκλινε προς την μεγάλη περιοχή, ο Κράνης κάνει αντίθετη κίνηση, από τα αριστερά προς τα δεξιά, ο Ρισβάς του περνάει τη μπάλα, ο Κράνης από το ύψος της μικρής περιοχής ξαναβρίσκει τον συμπαίκτη του που από το ύψος του πέναλτι δεν αστοχεί και 0-4.
55΄, Σε αντεπίθεση ο Ρισβάς σουτάρει αλλά ο Τσοκάντας μπλοκάρει.
61΄,ΓΚΟΛ!!!Κόρνερ από τα δεξιά με τον Κράνη, κεφαλιά του Μαντέλου 0-5.
62΄, ΓΚΟΛ!!! Φοβερό γκολ από τον Κράνη, ο οποίος από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, πραγματοποιεί με το δεξί καταπληκτικό, τεχνικό σουτ στην απέναντι γωνία του Τσοκάντα. 70΄, Καλό σουτ άουτ από τον Τσαλίκη.
78΄, Ωραία ενέργεια και συρτό σουτ από τον Πασπαλιάρη Ι., διώχνει σε κόρνερ ο Τσοκάντας.  
  Σταθερός, για άλλη μία φορά ο Πασπαλιάρης Δ., πολύ καλός ο Μακρής, σε τρομερή μέρα το δίδυμο των Ρισβά- Κράνη[φωτογραφία], θετικότατο το ντεμπούτο των χειμερινών μεταγραφών Κοκόρη – Πασπαλιάρη Ι.
  Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Φούντας και Μηλιώτης.
  Απαρατήρητη η τριάδα των Παναγιωτόπουλου, Χονδρογιάννη και Στεφανίδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ: (ΣΙΔΗΡΑΣ Δ.) ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ Χ., ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ Κ., ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ Σ.-Ν. (40΄ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Π.), ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Ν., ΠΑΠΠΑΣ Δ., ΑΧΗΟ Μ., ΜΗΛΙΩΤΗΣ Α.(60΄ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ Ν.), ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ε., ΣΙΔΗΡΑΣ Ι.(55΄ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ Ν.), ΦΟΥΝΤΑΣ Α., ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ Γ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.) ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΚΟΚΟΡΗΣ Α., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (46΄ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.–Ν.), ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α., ΚΡΑΝΗΣ Δ. (65΄ ΨΕΥΤΗΣ Ε.), ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ. (46΄ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Ι.)
γράφει ο Γεώργιος - Ιωσήφ Παλαιολόγος
evinochori.gr