Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Επένδυση» στο μέλλον για την ΑΕΜ...

Με το μυαλό στο... μέλλον σχεδιάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις η Α.Ε.Μεσολογγίου.



Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον 13χρονο μεσοαμυντικό Ματσίγκα Χρήστο[διακρίνεται στην φωτογραφία με τον προπονητή της παιδικής ομάδας της ΑΕΜ Γιώργο Πετσίνη] απο την Ακαδημία Μεσολογγίου.

Πρόκειται για μία «επένδυση» στο μέλλον, με τον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών  Γιάννη Γουλή να δηλώνει: «Στόχος της ΑΕΜ  είναι να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα  της περιοχής μας.Φυσικά o Χρήστος έχει μεγάλο δρόμο να διανύσει και πολλή δουλειά να κάνει, μέχρι να μπορέσει να φθάσει στο επίπεδο να σταθεί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΜ. Ο ίδιος το γνωρίζει κι από δω και πέρα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά, για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να βελτιώσει τις ικανότητες του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να μεταγραφεί στην ΑΕΜ και ήδη είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την  Παιδική ομάδα  υπό της οδηγίες του Γ. Πετσίνη. Κατά  την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκε αφού ο πρόεδρος της ΑΕΜ Διον. Βισβίκης ηταν σύμφωνος με την απόκτηση του 13χρονου παρότι υπήρχε περιορισμός στίς μεταγραφές λόγω της ενίσχυσης  της αντρικής ομάδας.