Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η ομάδα της Ενωσης Ευηνοχωρίου νίκησε 3 – 0 την Παλαιοπαναγιά στο Ενωσιακό γήπεδο και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο ..

Νίκη με 3-0 για την Ένωση Ευηνοχωρίου στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Β κατηγορίας του Α ομίλου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μεσολόγγι και το ενωσιακό γήπεδο απέναντι στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.




Ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν μιας και οι δυο ομάδες δεν παρουσία σας κάτι το αξιοσημείωτο.

Τα γκολ του παιχνιδιού:

Η ομάδα του Ευηνοχωρίου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 8΄, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαχογιάννη με τον Μπίμπα να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, ο Δημαράς Π. που ακολουθούσε την φάση θα πάρει το ριμπάουντ και θα κάνει το 1-0.

Το 2-0 θα έρθει στο 63΄, βαθειά μπαλιά από αριστερά του Βλαχογιάννη με αποδέκτη τον Σακελαρόπουλο που την κατάλληλη στιγμή θα κάνει το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Δημαρά Π. να σημειώνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του και προσωπικό στο παιχνίδι.

Το 3-0 που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού θα διαμορφώσει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Τόλης στο 79΄.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ματσούκα – Καλύβα – Μωραΐτη .

Ένωση Ευηνοχωρίου: (Μελέτης Πατρινός) Δασκαλάκης, Γιάννης (75΄Σχώρης), Ζαχόπουλος, Γερατσιάν, Βλάχος, Πλαστήρας, Δημαράς Π. (73΄Αλεξανδρόπουλος), Κωσταντάρας, Σακελαρόπουλος, Βλαχογιάννης, Κανταρέλος (65΄Τόλης).

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς: Μπίμπας, Ντζουμάνης, Χοχτούλας, Δρόσος, Μπρούμας, Πέκεζ Ντ. (79΄Καρκατσούλης), Τσιριμώκος, Μυλωνάς, Κατσάμπας, Κοντός, Πετράκης, Ζέλιος.
aitosports.gr