Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κομπλέ κόντρα στην ΑΕΜ!

Με τα αγωνιστικά προβλήματα να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, η "Μαύρη Θύελλα" συνεχίζει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Μεσολόγγι.




Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας με τον τεχνικό της ομάδας Μίλτο Γκόφα να βλέπει ότι πλέον έχει σαφώς περισσότερες επιλογές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Μανωλάδα, όπου η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο μήνες.
Κατ' αρχήν ο Θοδωρής Πούτσης εξέτισε την ποινή του ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Ο Τάσος Καντούτσης επέστρεψε από την Αγγλία (όπου δοκιμάστηκε από την Στόουκ Σίτυ) και συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση, ενώ ο Νίκος Τριανταφυλλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης και την Κυριακή θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής θα έχει για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθέντας Νίκος Λιόλιος, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Έτσι όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Γκόφα, με εξαίρεση τον Μπόρις Οντσβόνγκ, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει ή όχι στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα, η παραμονή του Γιώργου Ράλλη στο νοσοκομείο (νοσηλεύεται από την Δευτέρα με ανεβασμένη πίεση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο ή το Σάββατο) καθυστέρησε κάπως τις εξελίξεις στα μεταγραφικά αλλά και το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Οντσβόνγκ. Έτσι λογικά το θέμα του έγχρωμου επιθετικού αλλά και της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας (πάει σίγουρα για σέντερ μπακ και ίσως για φορ αν φύγει ο Οντσβόνγκ) θα προχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα, μετά το ματς με το Μεσολόγγι. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, προκειμένου να μην πατηθεί μέχρι την Κυριακή ο τάπητας του Δημοτικού Σταδίου, όπου πρόσφατα έγινε σπορά.
Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης, ο εκ των αρχηγών της Καλαμάτας, Γιάννης Τσόπελας έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του σε εστιατόριο της πόλης, προκειμένου να τους κεράσει για την ονομαστική του εορτή. Ήταν μια ωραία βραδιά που σίγουρα βοήθησε στην δημιουργία ακόμη καλύτερων σχέσεων μεταξύ των παικτών της Μεσσηνιακής ομάδας.

Πηγή: eleftheriaonline