Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

''Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού'

 Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το αγώνας  μεταξύ της Α.Ε.Οινιαδών και του Γ.Ο.Μεσολογγίου



Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Καραπιπέρης Κ., επεφύλασσε πρωταγωνιστικό ρόλο για τον εαυτό του, μόνο που ο ρόλος αυτός ήταν τελικά αρνητικός. ''Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού'' έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αλλά ο κ. Καραπιπέρης Κ. δεν ασχολείται με την Αρχαία Ελληνική.Στο πρώτο παιχνίδι ο ίδιος διαιτητής είχε σφυρίξει τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και τότε είχε  πολλές λάθος αποφάσεις ,προφανώς ήθελε να δείξει σε όλους μας ότι και στην αναμέτρηση εκείνη δεν έκανε λάθος και ορθώς είχε τις υποδείξεις αυτές όπως έκανε και στον αγώνα του 2ου γύρου.
Αυτή η ενέργεια αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος Διαιτητής δεν διαθέτει το ηθικό υπόβαθρο που θα τον οδηγήσει στην αυτοκριτική, στην παραδοχή των σφαλμάτων του και στην κατά συνέπεια βελτίωση του, αν και  στην διαιτησία βρίσκεται στην δύση της καριέρας του, και όταν η ομάδα που αδικείται διαθέτει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που φέτος ξεκινάνε να αγωνίζονται στην Β΄Κατηγορία αφού μέχρι πρίν λίγους μήνες αγωνιζότανε στα παιδικά πρωταθλήματα, θα πρέπει να διαθέτει και ενα ανθρώπινο στοιχείο σεβασμού πρός μια  ομάδα γεμάτη υγεία.
Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού το μόνο που θα αναφέρουμε ότι σε 10 τουλάχιστον περιπτώσεις άλλαξε την αρχική του απόφαση με υπόδειξη των γηπεδούχων ,καί όλες πρός μία ομάδα,τα επιθετικά φάουλ τα έκανε αμυντικά ,τα άουτ τα έκανε κόρνερ,τα κόρνερ άουτ  ....
  Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής.τα τελευταία χρόνια σε πολλούς αγώνες . των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝ Αιτ/νίας.
Εκτος απο την διαιτησία παίχτηκε και ποδόσφαιρο με την φιλοξενούμενη ομάδα να ξεκινά πολύ καλά και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ενω στο β΄ημίχρονο η γηπεδούχος κυρίως απο στημένες φάσεις απείλησε την εστία του Λαχανά...
το φίλμ του αγώνα...
9΄ωραία ασίστ του Αυτζή στον Κουντούρη αποκρούει ενστικτωδώς ο Γκαίδας και στην συνέχεια σφυρίζεται επιθετικό φάουλ του Νικολακόπουλου !!!! που προσπάθησε να σκοράρει.
10΄ωραίο γυριστό σούτ του Νικολακόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ.
13΄ωραία ενέργεια και σούτ του Κουντούρη  η μπάλα φεύγει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι...
23΄ΓΚΟΛ....Ο Κουντούρης με καταπληκτική ενέργεια και σούτ στέλνει την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γκάιδα.
30. ο νεαρός Αυτζής σουτάρει και ο Γκάιδας αποκρούει
33΄ωραία εναλλαγή Κουντούρη-Βασιλείου ο τελευταίος αστοχεί απο καλή θέση...
60΄γυριστό σούτ του βετεράνου Καλογερόπουλου αποκρουει σε κόρνερ ο Λαχανάς
65΄ ατομική ενέργεια καισούτ του Κουντούρη φεύγει άουτ.
72΄ΓΚΟΛ...σέντρα απο τα αριστερά του Καρατζογιάννη αμυντική ολιγωρία των αμυντικών και ο νεοσελθών Χρυσικός Δ. με κεφαλια αιφνιδιάζει τον Λαχανά και κάνει το 1-1.
72΄καλοκτυπημένο φάουλ του Βασιλείου η μπάλα στο σώμα του Ράπτη και στό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και απομάκρυνε ο Διονάτος
77΄ σε ανεκμεταλευτο κόρνερ των γηπεδούχων ο Κουντούρης κάνει κούρσα 70 μέτρων πασάρει στον Λένη που απο καλή θέση του φεύγει το κοντρόλ και οι φιλοξενούμενοι χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία.
82΄εντυπωσιακό μπάσιμο του 15χρονου Λένη απο πλάγια θέση απέναντι απο τον Γκάιδα επιχειρεί σέντρα σούτ που διώχνει επι της γραμμής ο Ελευθεράτος πρό του Κουντούρη.
84΄καλοκτυπημένο κόρνερ του Βασιλείου εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά του Λένη φεύγει ελάχιστα άουτ.

Για την διαιτησία των Καραπιπέρη Κ.,Γκουτσέλη Ν.,Παπαχρήστος Κ.
Απο την μαχητική Α.Ε.Οινιαδών διακρίθηκαν οι Brushlli Redon,Τριφιάτης Θ.,Διονάτος,Μιχάλης Ν. και ο βετεράνος Καλογερόπουλος,Απο την νεανική ομάδα του ΓΟΜ οι Ντρούκας Α.,Κουντούρης,Αυτζής Ι.,Διαμαντόπουλος Χ. και ο Λένης Κ.όσο αγωνίστηκε.
Α.Ε.Οινιαδών.....Γκάιδας,Μιχάλης,Χρυσικός[46΄Καρατζογιάννης],Ράπτης,Διονάτος,Αλετράς[38΄Καλογερόπουλος],Τριφιάτης Θ.,Μπερερής[65΄Χρυσικός Δ.], Ελευθεράτος,Συρροκώστας,Brushlli R.
Γ.Ο.Μεσολογγίου..Λαχανάς,Κοκόρης [λ.τρ.Δημητρούκας  Χ.],Μπαλαμπάνης,Διαμαντόπουλος Χ.,Ντρούκας Α.,Βασιλείου ,Μπλαχούρας Π.,Νικολακόπουλος [52΄Χατζής Δ.],Αυτζής Ι.[65΄ Λένης Κ.],Κουντούρης
 μια φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις....[οι ομάδες στο κέντρο του γηπέδου για την έναρξη του αγώνα]


 ο Βασιλείου σε θέση τετ-α-τετ μαρκάρεται απο πίσω και ο ΄ρεφερυ΄΄ σφυρίζει επιθετικό φάουλ



 σε βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Μάκης Νικολακόπουλος [2],ενώ απο τους διακριθέντες της Α.Ε.Οινιαδών ο Νικ. Μιχάλης [2]
 μόλις έχει σκοράρει με καταπληκτικό τρόπο ο Κουντούρης και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του..






 δεξια διακρίνεται ο τελευταίος αμυντικός, ενω η συζήτηση του βοηθού δεν του επιτρέπει να έχει την σωστή θέση...

 ο Πάνος Καλογερόπουλος παρά τα ΄΄χρονάκια΄΄ αποδεικνύει πόσο καλός ποδοσφαιριστής υπήρξε ,και μπράβο του!!!!!


 στο α΄ημίχρονο ο συγκεκριμένος βοηθός έκοψε τουλάχιστον σε 6 περιπτώσεις τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας  με ανύπαρκτα όφσαιντ, στο β΄ημίχρονο δέν σήκωσε την σημαία του,ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε το βλέμμα του στην κερκίδα αφού εισέπραττε πολλά κολακευτικά σχόλια απο νεαρή φίλαθλο των γηπεδούχων!!!!!!

ο διαιτητής με υπόδειξη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων απομάκρυνε απο το γήπεδο την φωτογράφο του Μεσολόγγι Σπόρ ,αλλά δεν έκανε το ίδιο οταν εισέρχοταν εντός αγωνιστικού χώρου παράγοντας των γηπεδούχων.....