Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δόξα Ν. Μανωλάδας νίκησε και την Καλαμάτα με 2 - 1

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Δόξα Μανωλάδας με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο της.
Χτες πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της καθώς επιβλήθηκε της Μαύρης Θύελλας με 2 - 1.



Η «αρμάδα» του Μίκι Τσίρκοβιτς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς, φτάνοντας σ’ ένα δικαιότατο «τρίποντο», που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.
Μάλιστα, με τη νίκη τους αυτή οι «μαυραετοί» και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης «ψαλίδισαν» σημαντικά τις ελπίδες των Καλαματιανών για κατάκτηση της πρώτης θέσης, που δίνει το «εισιτήριο» για την Β’ Εθνική.
Η εικόνα του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Καλαντζή.
Παρά την ψυχρολουσία η αντίδραση των «μαυραετών» ήταν άμεση, καθώς στο 18’ από σέντρα ακριβείας του Νιφορόπουλου πετάχτηκε στη τροχιά της μπάλας ο Κωστής και έγραψε το 1-1.
Το γκολ αυτό έδωσε…. Φτερά στους παίκτες του Μ. Τσίρκοβιτς, που «κυνήγησαν» ένα δεύτερο γκολ. Κι αυτό ήρθε στο 39’, όταν ο Νίκος Δαβουρλής έπιασε μια «φωτοβολίδα» που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ρηγανά (2-1).
Στην επανάληψη οι Μεσσήνιοι μπήκαν εξίσου δυνατά και στο 54’ ο Ηλιόπουλος άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Ανδρέας Τσάκωνας, αν και πεσμένος στο έδαφος, μπλόκαρε το σουτ του, ενώ στο 65’ σουτ του Σεϊτάι μπλόκαρε ο Ρηγανάς.
Στο 76’ μία ακόμη καλή στιγμή για τη Δόξα για να «σφραγίσει» τη νίκη, όταν από πάσα του Μικελάτου ο Νικολόπουλος σουταρε άουτ, ενώ στο 87’ σουτ του Καλλιβωκά έδιωξε επί της γραμμής ο Σκαρλάτος. Τελευταία καλή στιγμή για την Καλαμάτα στο 90’, όταν το σουτ του Ηλιόπουλου έφυγε άουτ.
Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε επεισόδια έξω από το «Β. Μουρκώτης», που με την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών αποκαταστάθηκε η τάξη!
Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Σανδραβέλης, Κωστής, Καλλιβωκάς, Δαβουρλής, Νικολόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος (84’ Λαζανάς), Πλαστουργός (36’ λτ Σεϊτάι).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ρηγανάς, Τσόπελας, Καλογερόπουλος, Καντούτση, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος (66’ Σοφός), Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος (52’ Γεωργακόπουλος), Καλαντζής.
http://olympiasports.gr