Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ωραίο θέαμα στον φιλικό αγώνα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.[κορασίδες]

 Συνέχεια των φιλικών παιχνιδιών , έδωσε η ομάδα του Μεσολόγγι  2008  με την ομάδα του Ατρομήτου Αθ. [κορασίδες]στο Ενωσιακό  γήπεδο ΄΄ Θ. Πασσιόπουλος  και με αυτόν τον αγώνα έκλεισε η αγωνιστική περίοδος  για την γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου..
Οι ομάδες αναδείχτηκαν  ισόπαλες 3-3 σε ένα πλούσιο  παιχνίδι με πολλά τέρματα

Η «ΠΑΕ ΑΕΚ» μπλοκάρει την μεταγραφή του Φούντα!!!

Ο Ταξιάρχης Φούντας ταξίδεψε στην Αυστρία πριν από μερικές μέρες για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με την Σάλζμπουργκ.

Ένας αλλιώτικος αγώνας ποδοσφαίρου!!!

 Στα πλαίσια της καμπάνιας που κάνει η ομάδα  Μεσολόγγι 2008 για την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας ,έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Γραμματικού με την παιδική ομάδα του τοπικού Αχχιλέα

Οι κανονισμοί δίνουν το δικαίωμα στις ομάδες της ΓΈθνικής να έχουν στην αποστολή και στην ενδεκάδα κάθε αγώνα μέχρι 4 ξένους, να χρησιμοποιούν στην ενδεκάδα τους 2 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών και να μην ασχοληθούν καν με τα κατώτατα όρια ηλικίας

Μέχρι δύο παίκτες άνω των 33 και τέσσερις ξένους θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί κάθε ομάδα της Γ' Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως ψηφίστηκε χθες στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ παρά τις αντιρρήσεις του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών.

ΕΠΟ: Πανίσχυρος ο Γ. Σαρρής στη Γενική Συνέλευση Δριμεία κριτική από τους προέδρους των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς

«Πανίσχυρος» βγήκε από την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, παρά την σφοδρή επίθεση από τους προέδρους των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κκ. Νίκο Τζώρτζογλου και Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο κ. Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας «πέρασε» με συντριπτική πλειοψηφία (48-6 ψήφους) τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διοίκησής του, ενώ συγκριτικά και με τις 37 Ενώσεις που τον είχαν στηρίξει στις τελευταίες εκλογές βγήκε ενισχυμένος κατά 11 Ενώσεις. Επίσης, ο κ. Σαρρής πήρε το «ναι» (απαιτούνταν 41 ψήφοι) για τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα μέσα Ιουλίου με σκοπό τη διαγραφή των δύο Ενώσεων (Ηρακλείου και Κιλκίς) που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Ευθεία επίθεση Τζώρτζογλου προς ΕΠΟ και Γ. Σαρρή

Βολές κατά ριπάς, με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου, εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Ο Κώστας Πελέκης επιστρέφει στην Ρόδο και συγκεκριμένα στον Ιάλυσο...

Σημαντική ενίσχυση στο κέντρο με τον Πελέκη για τον Ιάλυσο Ρόδου

Η μπάλα δεν ξεχνιέται και ο γιατρός το απέδειξε περίτρανα.

 Ο πρώην Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Αναγνωστόπουλος Γιάννης αγωνίστηκε στον αγώνα
                                                                                                                                                 

Ετσι παραμένει κορυφαίος! ....παράδειγμα πρός μίμηση για τούς νέους!!!

Για ακόμα μια χρονιά ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδίδει μαθήματα επαγγελματισμού κάνοντας ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ

Μιλά με τον Άρη ο Λινάρδος

Ο 22χρονος Ελλαδίτης μέσος Πάνος Λινάρδος, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ανόρθωσης στην Ολλανδία. Επισήμως λέχθηκε οτι ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Το τόλμημα του Ταξιάρχη Φούντα

Στα 17 χρόνια του, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα στη Σάλτσμπουργκ

Αγώνες - Ακαδημία στην μνήμη του Χάρη

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εν ενεργεία και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών διεξήχθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου του Κώστα Ξηρού δύο ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην μνήμη του Χάρη Θεοδωρακάκη που πριν χρόνο έφυγε από κοντά μας.

Mία φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις !!!

Έβγαλαν στην ίδια θέση, την ίδια φωτογραφία μετά απο αρκετά χρόνια..... Χωρίς σχόλια, μια πανέμορφη και γλυκιά φωτογραφία!

2o ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας πραγματοποιεί την Παρασκευή 28/6/2013 στις 18:00 στο emileon sport center το 2ο Εσωτερικό Σεμινάριο στο οποίο ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με δίπλωμα UEFA B κ. Σταμάτης Σαρρής [φωτογραφία] με θέμα ¨Φυσική Κατάσταση με και χωρίς μπάλα προσαρμοσμένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ¨

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.... Πρόσληψη Νέου Προπονητη

                       Ο Γιώργος Ζήκος επισρέφει στον πάγκο του Ομήρου

Φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008...


Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσολόγγι 2008  με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Αθηνών [Κορασίδες] εξέδωσε  η ομάδα του Μεσολογγίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου στο Βόλο ,οπου συμμετείχε και η Ακαδημία της Α.Ε.Μεσολογγίου

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 2ο Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου «VOLOS CUP 2013»- Against Violence , που συνδιοργανώθηκε με τη Π.Ε. Μαγνησίας, ήταν αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας και διεξήχθη στο Βόλο και στα περίχωρα,  δηλαδή σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας.

Κρυοθεραπεία ή παγοθεραπεία;

Γιαί ο πάγος είναι ευεργετικός;

Η παγοθεραπεία βοηθά στην μείωση της αιματικής ροής, μέσω του αγγειόσπασμου που προκαλεί, στην περιοχή του τραυματισμού. Αυτό είναι ευεργετικό κατά την διάρκεια της οξείας φάσης (πρώτης) της φλεγμονής (πρώτες 72 ώρες μετά τον τραυματισμό ή της υποτροπής) όπου βοηθά στην υποχώρηση της φλεγμονής και στον περιορισμό του οιδήματος (δεν τον θεραπεύει, αλλά περιορίζει την έκταση ή την επέκταση του).

Δυο μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ στο Μεσολόγγι [φωτορεπορτάζ]


Διαμαντίδης και Αλβέρτης στο Μεσολόγγι

Στο Μεσσολόγι βρέθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης από την Παρασκευή το απόγευμα για να παραστούν στην εκδήλωση “γιορτή του μπάσκετ” που διοργάνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Κάλεσμα Αρη Αιτωλικού

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,
όπως όλοι γνωρίζετε η ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου μας, ο ιστορικός ΑΡΗΣ, τα δυο τελευταία χρόνια πέτυχε δυο μικρά θαύματα. Από το τοπικό πρωτάθλημα του νομού μας, ανέβηκε στην Δ΄ εθνική κατηγορία και τον επόμενο χρόνο κατάφερε να ανέλθει και στην Γ΄ εθνική.
                                                                                                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ............Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

image.jpegimage.jpeg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ένα φιλικό… αλλιώτικο από τα άλλα

Την Τετάρτη 26 Ιουνιου,στο Γήπεδο Γραμματίκους, το Παιδικό τμήμα του Αχιλλέα θα παίξει φιλικό με την γυναικεία ομάδα ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ 2008.Στηρίξτε με την παρουσία σας την προσπάθεια της Ομάδος του Μεσολλογγίου να αναδείξει το Γυναικείο Ποδόσφαιρο!!!

ΕΠΟ: Από 01/07 έως 02/09 οι μεταγραφές

Η ΕΠΟ τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι η θερινή μετεγγραφική περίοδος θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Αυτοκτονία» Παναιτωλικού, «πόλεμος» με Ολυμπιακό Βόλου Την Τετάρτη θα κριθεί η τέταρτη ομάδα που θα παίξει στη Σούπερ Λϊγκα

Ο Παναιτωλικός φλέρταρε για αρκετή ώρα με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όμως δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα στο «Καυτανζόγλειο», ηττήθηκε από τον Ηρακλή κι έτσι το εισιτήριο θα το διεκδικήσει επί ίσοις όροις ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποδέχεται την  ομάδα του Αγρινίου την Τετάρτη.

Το πλάνο τριετίας της ΑΕΚ - Με στόχο να βασίζεται σε δικά της παιδιά [ ας παραδειγματιστουν και άλλες ομάδες πάνω σε αυτό]

Με στόχο να βασίζεται σε δικά της παιδιά μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα «χτιστεί» η ΑΕΚ, όπως αποφάσισαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα.

Έτοιμη να κλείσει τον Φούντα

Η Σάλτσμπουργκ προτίθεται να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ταξιάρχη Φούντα όπως αναφέρει αυστριακή ιστοσελίδα.

Εξ αφορμής του διημέρου με τους τελικούς αγώνες στο Αγγελόκαστρο [ Προπαίδων- τζούνιορς] ....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ!!!!

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη φτερά,
το μόνο που κάνει ένας προπονητής,
είναι να τους μάθει πώς να πετάξουν»

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Λινάρδος


Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο Παναγιώτης Λινάρδος.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Μια ιστορική φωτογραφία.

Μ. Τετάρτη - 6 Απριλίου 1977: ΑΡΗΣ-ΑΕΜ 1-2

Επιστροφή... στο μέλλον για τις Μικτές

Οι περισσότερες διοικήσεις των τοπικών ΕΠΣ ανά τη χώρα, δεν συμφωνούν με τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Μικτών Ομάδων Ενώσεων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και παρά την όποια επιτυχία σημείωσε το φετινό σύστημα, υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,

Τέλη του μήνα η προκήρυξη της νέας Γ' Εθνικής

Στο τέλος Ιουνίου θα μάθουν η Α.Ε.Μεσολογγίου και ο Αρης Αιτωλικού τους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα της Football League 2 και διάφορες άλλες παραμέτρους της κατηγορίας.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 15-16/6/2013

                                                      Ο διαιτητής Κώστας Καλύβας

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την Φλόγα Παλαιομάνινας

Ο αμυντικός του Γ.Ο.Μεσολογγίου Αντωνόπουλος Γιάννης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Φλόγα Παλαιομάνινας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι άρχισαν ήδη οι εγγραφές στην Ακαδημία κολύμβησης-υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Πρόκειται να λειτουργήσουν ξεχωριστά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για μικρά παιδιά καθώς και προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης-υδατοσφαίρισης.

...

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία απο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κώστα Ξηρό...

 Μια συγκινητική ενέργεια του υπεύθυνου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ , Κώστα Ξηρού είναι η διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα στη μνήμη του καλού μας φίλου και αθλητή Χάρη Θεοδωρακάκη που πριν ένα χρόνο έφυγε από κοντά μας…

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας στα πλαίσια της νέας προσπάθεια που ξεκινά και έχει σχέση με την επιμόρφωση των μελών του και όχι μόνο, διοργανώνει το 1ο εσωτερικό σεμινάριο (συνάντηση) που θα διεξαχθεί στο emileon sport center την Παρασκευή 14/6/2013 και ώρα 18:00 με πρώτο ομιλητή το μέλος του Συνδέσμου κ. Βασίλη Ξανθόπουλο κάτοχο διπλώματος UEFA A με θέμα ¨μεθοδολογία, αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας της αμυντικής γραμμής μαζί με τον τερματοφύλακα¨.

Κίνδυνος Δ' Εθνικής για ΑΕΚ! Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου κατά της διοίκησης της ΕΠΟ. Κίνδυνος για ΑΕΚ να βρεθεί στην Δ' Εθνική!

Συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση που είχαν καταθέσει οι Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ ζητώντας την έκπτωσή της και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ανόρθωση: Αρχή στη νέα εποχή (video),,Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης για το νεαρό Μεσολογγίτη Πάνο Λινάρδο..

Έναρξη των προπονήσεων για την Ανόρθωση σε μια αλλιώτικη "πρώτη" υπό καθεστώς οικονομικής εξυγίανσης με τον Χριστάκη Κασσιανό να έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και ο αρχηγός Γιάννος Οκκάς. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Μαρσίνιο.

Οι καλύτερες ακαδημίες του κόσμου

 H UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου. Δείτε ποια ομάδα είναι στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης και ποιες συμπληρώνουν την πεντάδα

Πάρτυ στο κλουβί, είμαστε για Α' εθνική......Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός με μια επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο. Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Μάκη Χάβου έλεγχαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον αγώνα και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: Στο νοσοκομείο ο διαιτητής Γ. Καλύβας!

Τραγελαφικά πράγματα στον χώρο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου. Με τη λήξη του αγώνα Ίκαρος Λακκόπετρας - Καλάβρυτα που έληξε 0-0 στο «Α. Κάνιστρας», ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Καλύβας δέχθηκε χτύπημα από παίκτη των φιλοξενούμενων έχασε τις αισθήσεις του και με απότομη πτώση του γύρισε η γλώσσα!

Κωστούλας: «Το καταδικάζουμε»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, καταδίκασε τα όσα έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως και ο Καρράς δεν έπρεπε να πιάσει την κροτίδα.