Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΕΜ: Το σύνδρομο των καθυστερήσεων.. παράπονα για την διαιτησία

Κακό πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες της ΑΕ Μεσολογγίου που για ακόμα μια φορά κατάφεραν στα πρώτα λεπτά της αναμετρήσεις να δεχτούν γκολ.




Στο 8΄ οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αγγελάτος θα κάνει την μπαλιά με τελικό αποδέκτη τον Μπούρδο και αυτός από πλεονεκτική θέση  θα κάνει το 1-0.

Στο 20΄ θα έχουμε γκολ για την ΑΕΜ με τον Τσιούνη μετά από μπαλιά του Μιχαλόπουλου που θα ακυρώσει ο ρέφερι λανθασμένα ως οφσάιντ και ενώ ο παίκτης του Μεσολογγίου καλυπτόταν.

Στο 35΄ θα έχουμε ακόμα ένα απίστευτο σφύρισα για οφσάιντ, όταν σε εκτέλεση πλαγίου, παίκτης της ΑΕΜ θα φύγει μόνος του στον κενό χώρο και ο ρέφερι θα τον σταματήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα θα έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια, με τους γηπεδούχους να αμύνονται και να προσπαθούν να δημιουργήσουν όποιο κίνδυνο με αντεπιθέσεις.

Τελικά αυτή η υπεροχή θα μετουσιώσει σε γκολ στο 87΄ο Μπαλαούρας και ο Ξευγένης στο 91΄, και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι όλα είχαν τελείωση, θα έρθει στο 93΄σαν από μηχανής θεός ο Μπούρδος από κοντά, και μετά από παράλληλη κεφαλιά του Φωτόπουλου θα κάνει το 2-2.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, πολλά ήταν τα παράπονα προς το διαιτητικό τρίο (Κακρίδη – Μπέτζογλου – Πυργάκη )του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους τόσο για τις δυο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου που θα μπορούσε η ομάδα του Μεσολογγίου να είχε φέρει το παιχνίδι νωρίτερα στα ίσια, αλλά και για την ευκολία με την οποία έβγαιναν οι κίτρινες κάρτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Α. Κωνσταντινόπουλος): Κανελλόπουλος, Αγγελάτος, Δαλιάνης (69’ Μπινιέρης), Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Φωτόπουλος, Τζίφας, Βουρλούμης (79’ Θεοφανόπουλος), Μπούρδος, Μικελάτος (91’ Σπαθής), Αθανασόπουλος.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, , Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (77’ Ξευγένης), Αρώνης (70’ Νάκος), Πέντσας (46’ Σαραντόπουλος), Τσιούνης, Ντζιμάνης.

 aitosports.gr