Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νικητής του ''Ντέρμπι'' ο Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ καθώς επικράτησε με γκολ του Κουκουρδέλη Παναγιώτη (9') 1-0 της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου σε ένα φανταστικό γήπεδο με αρκετό κόσμο!!!!

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ




Μετά το πέρας του πρώτου γύρου η Ακαδημία Ευηνοχωρίου βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής, στο γήπεδο της Πενταλόφου, η Ακαδημία έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί 6 και 7 βαθμούς από τους διώκτες της και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα για την πρώτη θέση.

Οι παίχτες του Κώστα Ξηρού, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Μπήκαν νωθρά, τόσο στο πρώτο, όσο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Κομμένη στη μέση και χωρίς αλληλοκαλύψεις, η ομάδα της Ακαδημίας, βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια οι παίχτες της πίεσαν τους γηπεδούχους, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κομβικό σημείο, οι τρείς μαζεμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί, αν γινόταν η ισοφάριση, ίσως τα πράγματα να εξελισσόταν αλλιώς και το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

ΦΑΣΕΙΣ:

1΄, Ο Κουκουρδέλης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή αλλά κάνει κακό τελείωμα και σουτάρει άτσαλα άουτ.

9΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Παναγιωτόπουλος θα χάσει τη κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου, αποδέκτης θα γίνει ο Βασιλείου, ο οποίος θα βγάλει σε θέση τετ-α-τετ τον Κουκουρδέλη, ο τελευταίος σημαδεύει σωστά και κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. 8΄, Πρώτη επίσκεψη της Ακαδημίας στα αντίπαλα καρέ. Μπαλιά του Δάλλα στον Ρισβά που σουτάρει άουτ.

13΄, Απευθείας εκτελεσμένο κόρνερ από τον Καλύβα στο δοκάρι.

14΄, Καλή σέντρα του Δημόπουλου, ο Μπαλαούρας δε πιάνει γεμάτο το σουτ από πλεονεκτική θέση.

27΄, Τρομερή ενέργεια του Ρισβά, αποφεύγει 2 παίχτες, βγάζει για τον Πατούλια, σουτ από τα δεξιά αυτός, ψηλά άουτ.

42΄, Εκπληκτική ενέργεια πάλι από τον Ρισβά από τα αριστερά, περνάει δύο αντιπάλους, συγκλίνει, σουτάρει δυνατά, αποκρούει σε κόρνερ ο Κούσουλας Ε.

43΄, Ο Κράνης, κάνει σλάλομ, σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. 44΄, Το κόρνερ εκτελείται, στο δεύτερο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά ο Μπαλαούρας, διώχνουν εκ νέου οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

45΄, Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Πενταλόφου. Στην κόντρα, η μπάλα φτάνει στο Βασιλείου, απέναντι από τον Κωνσταντακόπουλο, σουτάρει ψηλά άουτ.

46΄, Μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κουκουρδέλης, χάνει τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Καλύβας, τον βγάζει μόνο του απέναντι στον Κωνσταντακόπουλο αλλά αυτός πλασάρει ελάχιστα άουτ.

48΄, Σουτ του Μιχαλόπουλου, μπλοκάρει ο Κούσουλας Ε.

70΄, Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπουτσόπουλος, εντός περιοχής σουτάρει άουτ. 71΄, Τριπλή ευκαιρία στην ίδια φάση για την Ακαδημία. Ύστερα από κόρνερ, ο Πατούλιας σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς, ο Μαντέλος κάνει το τακουνάκι, η άμυνα διώχνει, στην επαναφορά πάλι ο Πατούλιας σουτάρει δυνατά, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει πάλι κόρνερ. 76΄, Από καλή θέση, σουτ άουτ ο Σταθελλάκης.

84΄, Ωραία σέντρα του Μακρή, ο Τσαλίκης πιάνει την κεφαλιά, ο Κούσουλας Ε. μπλοκάρει.

85΄, Πάλι ο Σταθελλάκης κάνει το σουτ, ο Κωνσταντακόπουλος μπλοκάρει.

87΄, Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν. Ο Μιχαλόπουλος εξαπολύει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα περνά σύριζα άουτ.

90΄, Σουτ άουτ από καλή θέση με τον Ρισβά.

92΄, Άλλο ένα χαμένο τετ-α-τετ από τον Κουκουρδέλη, ο οποίος φεύγει μόνος του στη κόντρα, αλλά πάλι αστοχεί, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

94΄, Τελευταία φάση του παιχνιδιού το σουτ του Μιχαλόπουλου, με τον Κούσουλα Ε. να μπλοκάρει. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο ταχύτατος Κουκουρδέλης, ο Βασιλείου, ο Καλύβας και ο Κούσουλας Τ. Για την Ακαδημία πάλεψαν οι Πασπαλιάρης και Ρισβάς.

Με προβλήματα στον πειθαρχικό κυρίως έλεγχο η διαιτησία των Καραβασίλη Χ., Ζυγούρη Δ. και Μπουκουβάλα Ι.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι χαρίστηκε δύο φορές στον Κάκο και δεν του έδωσε τη κίτρινη κάρτα για 2 δυνατά μαρκαρίσματα πάνω στον Μιχαλόπουλο.

Την αντίκρισε τη τρίτη φορά, σε τράβηγμα της φανέλας του Κράνη σε αντεπίθεση αλλά τελείωσε κανονικά το παιχνίδι. Το διοικητικό συμβούλιο και οι παίχτες της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου, εύχονται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το καινούργιο έτος, σε όλους τους αθλητές των ομάδων και σε όλο το φίλαθλο κόσμο.



evinochori-kalidona.gr/
φωτογραφίες...


Athlitikos Omilos Pentalofou