Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ....Συνέχεια στο επιτυχημένο σερί

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία η ομάδα του Χ.Τρικούπη διεύρυνε το νικηφόρο σερί της για έβδομο αγώνα καταβάλλοντας την αντίσταση του φιλότιμου Παναιτωλικού με σκορ 91-59.
                     
                                                                                                                                                         Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες και προσέφερε πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου. Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και η φιλοσοφία παικτών και προπονητικού επιτελείου της ομάδας του Παναιτωλικού, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χρησιμοποίησε παθητική άμυνα ενώ και επιθετικά κράτησε το γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού και αξίζουν σε όλους τους πολλά συγχαρητήρια για αυτό.
Η ομάδα μας ξεκίνησε εκρηκτικά και τρέχοντας ένα 8-0 στην αρχή του αγώνα και ένα επι μέρους 9-2 εν συνεχεία έφτασε να προηγείται με 17-2 μόλις 4 λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει για να κλείσει στους 24 πόντους  (33-9) με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου καθιστώντας το υπόλοιπο του αγώνα , διαδικαστικού χαρακτήρα.
Στο δέυτερο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός βρήκε λύσεις επιθετικά και κατάφερε να συντηρήσει τη διαφορά κοντά στα επίπεδα του πρώτου δεκαλέπτου , χωρίς όμως, να απειλήσει περισσότερο. Η ομάδα μας κατέβασε ταχύτητα , ενώ δοκιμάστηκαν από τον προπονητή μας αρκετά σχήματα , δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους αθλητές. Το ημίχρονο έκλεισε με 54-29 συντηρόντας τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα.
Στο υπόλοιπο του αγώνα οι αθλητές και των δυο ομάδων προσέφεραν ωραίο θέαμα απαλλαγμένοι από το αγχος , κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων. Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 79-43 υπέρ της ομάδας μας , ενώ το τελικό 91-59 ήρθε φυσιολογικά και δίκαια βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στο παρκέ.
Στα θετικά της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση για αρκετό διάστημα του "πιτσιρικά" μας Γιώργου Καρβέλη, καθώς και η πολύ καλή εμφάνιση των αδερφών Κυριλλή της ομάδας του Παναιτωλικού. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Παναιτωλικού για το ενεργητικό μπάσκετ που έπαιξαν , μακριά από σκοπιμότητες.

Χ.Τρικούπης (Μούτσιος): Ιωάννου 19 (4), Δημητρόπουλος 6, Γατσούλης 5, Καρβέλης 3 (1), Καραντινός 9, Τέγας 11, Σταυρόπουλος 10 (1), Τσεκλένης 13, Οικονομόπουλος 17, Δάλλας, Μπιτινής 3, Τσαπάτωρης
trikoupisbc.gr/